reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2019

Hej dziewczyny !

Pamięta mnoe tu ktoras? [emoji23]

Widzialam ze pisalyscie o torbie do szpitala to ja oczywiscie przy pierwszym porodzie byłam obladowana jak ta lala. Swoja wielka torba, dla dziecka wielka torba, plis pampersy itp.
Przy drugim porodzie bylam madrzejsza i poprostu w domu miałam naszykowane paczki ktore mi donosił P wiec robilismy wymiane ja mu dawalam brudne a on mi czyste pachnace i wyprasowane ;) pampersy tez mi donosil bo tez nie bylo potrzeby zeby mi lezala cala wielka paka. Teraz 3 dziecko to jiz wogole pojde do szpitala z koszula do porodu i do przebrania i z ubrankiem dla dziecka po porodzie [emoji23][emoji23]

reklama
AnnaDd ja tez z Nowego Sacza jestem :)

Roki ja kupuje te mniejsze kilka sztuk bo u mnie zaden nie byl wiekszy niz 50 cm :) wiec zeby bylo na pierwsze dni. Ale za to co mam kupic to nie mam pojecia. Dziwne bo syna drugiego rodzilam w czerwcu tez tutaj to powinnam miec wyczucie a nie mam zadnego. Czuje sie jakbym miala rodzic pierwsze dziecko pod tym wzgledem.

@AnnaDd88 to daleko cię wywiało :) pytam dlatego że sama jestem z Bielska :D teraz mieszkam na wsi niedaleko, ale rodzice tam mieszkają, ja tam pracuje itp. I ten sklep który znalazłam właśnie w Bielsku jest ;)

@AnnaDd88 to daleko cię wywiało :) pytam dlatego że sama jestem z Bielska :D teraz mieszkam na wsi niedaleko, ale rodzice tam mieszkają, ja tam pracuje itp. I ten sklep który znalazłam właśnie w Bielsku jest ;)
No niestety :D ale niedlugo bede w Bielsku tylko pogoda sie poprawi to zapewne obejde miasto;D i postaram sie cos upolować:D ja tutaj mieszkam od 2 lat takze raczej bielszczanka ze mnie:p a Nowy sacz to dla mnie czarna magia pomijając galerie;)

AnnaDd ja tez z Nowego Sacza jestem :)

Roki ja kupuje te mniejsze kilka sztuk bo u mnie zaden nie byl wiekszy niz 50 cm :) wiec zeby bylo na pierwsze dni. Ale za to co mam kupic to nie mam pojecia. Dziwne bo syna drugiego rodzilam w czerwcu tez tutaj to powinnam miec wyczucie a nie mam zadnego. Czuje sie jakbym miala rodzic pierwsze dziecko pod tym wzgledem.
No prosze to pewnue w Nowym Saczu planowany poród?? ja sie zastanawuam czy limanowa czy Nowy Sącz:p

No niestety :D ale niedlugo bede w Bielsku tylko pogoda sie poprawi to zapewne obejde miasto;D i postaram sie cos upolować:D ja tutaj mieszkam od 2 lat takze raczej bielszczanka ze mnie:p a Nowy sacz to dla mnie czarna magia pomijając galerie;)

No widzisz, było nie uciekać tak daleko :) ja też od dwóch lat dopiero nie mieszkam w mieście. Za to mam koleżankę z Limanowej i właśnie stwierdzamy że mamy do sobie mega daleko i jak się widujemy to tylko w Krk ;)

reklama
Do góry