reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Przynajmniej ogarniesz wszystko :-) a zawsze kogos innego mizesz ze soba dla towarzystwa zabrac. Przyjaciolke czy kogos z rodziny :)
J- Jacek?
hehe no wlasnie probowalam kolezanke co ma termin tydzien przede mna ale wlasnie dzis pojechala pierwszy raz:p nie zgadalysmy sie:)... J jak Józek :D imie moj maz ma nietypowe :) jak na swoje 29lat:p

hehe no wlasnie probowalam kolezanke co ma termin tydzien przede mna ale wlasnie dzis pojechala pierwszy raz:p nie zgadalysmy sie:)... J jak Józek :D imie moj maz ma nietypowe :) jak na swoje 29lat:p
Fajne! Teraz sa takie modne znowu wiec w czas sie idealnie wbil :-)

Faktycznie sie nie dogadalyscie. Sama tam nie zginiesz na pewno, ale zawsze fajnie jak masz do kogo znajomego buzie otworzyc. Chociaz pewnie panie badz pani i tak nie da Ci odczuc tego:)

@AnnaDd88 a długi masz ten kurs??
6 spotkan po 2 godziny:)... darmowa szkola rodzenia... zapisalam sie tez na stronie Bebiprogram i tam niby jest internetowa szkola rodzenia :p ale poki co nie chcialo mi sie tam az tak zagladac:p. dostalam tylko taki mini upominek (szmatko- przytulanka dla dziecka) i chyba 5 kart kontrastowych z obrazkami :p no i oczywiscie jakas broszura :p

Dziewczyny wyczailam super uzywany kosz mojzesza na olx:D w ekstra cenie i tak mysle czy sie nie skusic:D i nie wyslac brata bo jest w BB... przegladnełam juz internet wzdluż i wszeż :D i zorientowalam sie w cenach :) a ten wlasnie ma super cene bo jest wiklinowy ze skorzanymi raczkami na bujanym stelazu za 250zl:p takze mysle tylko czy to nie za wczas:p

Fajnie ze darmowa szkoła rodzenia :) to w ramach jakiegoś programu czy jak? :)
hmm w sumie nie wiem czemu jest darmowa ale jesf w Starym saczu i nowym sączu oddział i ma bardzo dobre opinie:p.. moze Małopolska wspiera porody:p szkola sie nazywa "szczęsliwie urodzeni".. kolezanka ma mi dac znac jakie sa jej dzisiejsze wrazenia po zajeciach:). ogólnie to ja np w domu mam pilke duza do cwiczen ale póki co nie wiem co by z nia wyczyniać:p

reklama
Roki platne szkoly maja tak samo. 6 spotkan po 2 h:) ja ide akurat z oplata dla fundacji a nie dla szkoly rodzenia wiec tez fajnie. Zwlaszcza ze strasznie lubie pomagac jak moge innym:)

Do góry