reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
cześć Majóweczki
Dawno nie pisałam ale jak człowiek jest na urlopie to nie ma na nic czasu ;) już zapowiedziałam mężowi że już nigdy urlopu wypoczynkowego nie będę spędzać w domu bo to żaden wypoczynek tylko ciężka harówa, i załatwianie spraw na które człowiek normalnie nie ma czasu. W poniedziałek powrót do pracy, już się nie mogę doczekać :). Przez ostatnie 2 tygodnie miałam 3 wizyty u ginów + masa badań. Z dzidzią wszystko ok. na 80% chłopak co jest dla mnie zaskoczeniem bo byłam pewna że dziewczynka. Test PaPa może nie rewelacyjnie ale wyniki w normie i nie ma potrzeby dalszej diagnostyki,
Pochodziłam trochę po sklepach z dziecięcymi ciuszkami ale nic nie kupiłam, to dla mnie zupełnie obcy świat (1 ciąża),za to kupiłam kilka książek o ciąży i pielęgnacji noworodka i postanowiłam zacząć od listy rzeczy które należy kupić i po trochu zacznę kompletować wyprawkę.
Udało mi się też wczoraj kupić fajna kurtkę zimową w C&A, poszłam tam zupełnie przypadkiem, akurat miałam po drodze a moja zeszłoroczna kurtka zrobiła się jakaś przyciasna. Wybrałam, przymierzyłam i uderzam do kasy, a tam miła niespodzianka rabat 30 % i odjęło ponad 100 zł. Ma zapas na brzuch wiec mam nadzieję, że wystarczy do końca mrozów, potem się już jakoś przekulam do wiosny.
Dzisiaj zamówiłam sobie jeszcze 2 pary spodni ciążowych i kilka bluzek, dzidzia rośnie, u mnie na wadze 0,9 kg od początku ciąży na plus a mimo to ciuchy coraz bardziej opięte, Pozdrawiam Agniesia

Hej- melduję z zakupów na szybko ;)- kurtkę ktora kupiła Roki ( i Ja już też :p ) jest teraz 50 % tańsza i do tego nalicza się rabat dodatkowy 20%- tak więc zamiast 229 zł zapłaciłam jakieś 91 zł :D

Ostatnia edycja:
Też miałam w planie wielkie zakupy... ale całą kasę wydałam wczoraj na pralkę ;(((
Ehhh może przynajmniej jakieś kosmetyki kupię i poprawie sobie humor :p

Też miałam w planie wielkie zakupy... ale całą kasę wydałam wczoraj na pralkę ;(((
Ehhh może przynajmniej jakieś kosmetyki kupię i poprawie sobie humor :p
Niestety tak najczęściej bywa :/ - a pralka jest jednym z najważniejszych urządzeń w domu jakby nie było...Po nowym roku musimy pomalować sypialnię i ją przemeblować +przygotować kącik dla skrzata ;), zrobić pokoik synkowi, który od września idzie do szkoły, kupić wszyyyssstttkkkooo dla maluszka i nie ukrywam, że bardzo bym chciała pojechać na wakacje...Skąd na to wszystko wezmę pomyślę potem ;)

reklama
Podziwiam Was, ja dzis nosa z domu nie wyciagam na zadne promocje bo bym chyba tych ludzi pozabijala:p nie lubie jak kobiety mnie lokciami tracaja, mam wtedy agresora i nico z zakupow [emoji14]

Do góry