reklama
KyRaA
Aktywna w BB
To widzę, że nie tylko ja dziś taka obolała byłam. Tak mnie brzuch bolał, że aż ciężko było oddychać momentami, tak na wysokości żeber. Ale to z pewnością flaczki Bo czułam że mnie wzdęło i nie chciało znaleźć nigdzie ujścia
Polujecie na coś z okazji Black Friday? Kusi mnie, ale tak bardzo boję się zapeszyć (w H&M jest 20% na wszystko)
Polujecie na coś z okazji Black Friday? Kusi mnie, ale tak bardzo boję się zapeszyć (w H&M jest 20% na wszystko)
Night&Day
Fanka BB :)
Chciałem właśnie to samo napisać o jutrze .Chce sobie kupić getry bo mam już dość tych jeansów i zastanawiam się właśnie czy hm czy GattaTo widzę, że nie tylko ja dziś taka obolała byłam. Tak mnie brzuch bolał, że aż ciężko było oddychać momentami, tak na wysokości żeber. Ale to z pewnością flaczki Bo czułam że mnie wzdęło i nie chciało znaleźć nigdzie ujścia
roki_1991
To widzę, że nie tylko ja dziś taka obolała byłam. Tak mnie brzuch bolał, że aż ciężko było oddychać momentami, tak na wysokości żeber. Ale to z pewnością flaczki Bo czułam że mnie wzdęło i nie chciało znaleźć nigdzie ujścia
Ja wczoraj kupiłam płaszczyk na zimę, za 50% ceny był i jest mega dla mnie były też takie przemile w dotyku spodnie. No tak przyjemny materiał.... Ale 80 zł to stwierdziłam że trochę dużo. Ciekawe jak będą jutro, może się jednak skusze i pojadę kupić
Też się bałam zapeszac, ale w czymś muszę chodzić, a nie nieszczę się już w żaden elegancki płaszcz, została tylko kurtka narciarska
Night&Day
A jakim sklepie byłaś?Ja wczoraj kupiłam płaszczyk na zimę, za 50% ceny był i jest mega dla mnie były też takie przemile w dotyku spodnie. No tak przyjemny materiał.... Ale 80 zł to stwierdziłam że trochę dużo. Ciekawe jak będą jutro, może się jednak skusze i pojadę kupić
Też się bałam zapeszac, ale w czymś muszę chodzić, a nie nieszczę się już w żaden elegancki płaszcz, została tylko kurtka narciarska
No niestety tak. Dziś już lepiej i mnie ten nebudd stawia na nogi.Masz zapalenie oskrzeli????
Brawo za udaną wizytę ☺U mnie takie swędzenie skóry oznaczało zbliżające się rozstepy, niestety. Chyba że od środka to może maleństwo po brzuchu Ci maluje ;-)
Ja miałam wizytę, wszystko ok. Będzie córka na 99%
Niestety dostałam skierowanie na krzywą cukrową...
Super ze wszystko dobrze☺@Franka84 tak, miałam dziś wizytę wszystko jest super, dzidzia rośnie i na 99% też dziewczynka mąż był zachwycony (był ze mną pierwszy raz na wizycie).
@Safija tak, wyniki miałam tego samego dnia, wszystko jest okej. Moja gin mi dziś mówi "to zrobisz sobie mocz, morfologie" a ja jej na to, tu mam wyniki sprzed 2 dni ;D popatrzyła, powiedziała że super, więc to mnie cieszy
Mój mąż też zachwycony wspólnym usg i od razu inne podejście do ciąży.
Dzięki Franka ☺ dobrze ze to jednak nie byla chlestaza bo to jest straszne cholerstwo.
roki_1991
A jakim sklepie byłaś?
W h and m
Night&Day
To zdrówka...ginekolog pozwolił ci brać sterydy?No niestety tak. Dziś już lepiej i mnie ten nebudd stawia na nogi.
Brawo za udaną wizytę ☺
Super ze wszystko dobrze☺
Mój mąż też zachwycony wspólnym usg i od razu inne podejście do ciąży.
Dzięki Franka ☺ dobrze ze to jednak nie byla chlestaza bo to jest straszne cholerstwo.
Night&Day
Jutro biegnęW h and m
reklama
Franka84