Franka84
Fanka BB :)
We wtorek oglądałam kurtkę dla syna w H & M, ale zapomniałam go zapytać czy mu się podoba. Była po 80zł po 40procent rabatu. No i zapomniałam go zapytać.. A w środę jak to zrobiłam i młody zaakceptował ją to kurde roz. 158cm wyprzedany.. no to chciałam wziąć 164cm bo było jeszcze kilka sztuk. No ale niestety wyskakiwał komunikat, że nie można w tej chwili dodać do koszyka. A za chwilę po zakupach.. wyskoczyło, że wszystko wyprzedane :-/ takie moje zakupy na Black Friday.
Mnie martwi kurtka zimowa dla mnie. Jak nic nie kupię to chyba będę musiała jakiś klin na plecach wstawić w tej co mam. Hahaha. A przez Internet nie kupię. A do sieciówek daleko..Nawet bym skusiła się na uużywaną, bo szkoda mi kasy na nową, tym bardziej że to moja ostatnia ciąża. Ale tym gorzej z rozmiarem trafić. :-(
Mnie martwi kurtka zimowa dla mnie. Jak nic nie kupię to chyba będę musiała jakiś klin na plecach wstawić w tej co mam. Hahaha. A przez Internet nie kupię. A do sieciówek daleko..Nawet bym skusiła się na uużywaną, bo szkoda mi kasy na nową, tym bardziej że to moja ostatnia ciąża. Ale tym gorzej z rozmiarem trafić. :-(