reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

We wtorek oglądałam kurtkę dla syna w H & M, ale zapomniałam go zapytać czy mu się podoba. Była po 80zł po 40procent rabatu. No i zapomniałam go zapytać.. A w środę jak to zrobiłam i młody zaakceptował ją to kurde roz. 158cm wyprzedany.. no to chciałam wziąć 164cm bo było jeszcze kilka sztuk. No ale niestety wyskakiwał komunikat, że nie można w tej chwili dodać do koszyka. A za chwilę po zakupach.. wyskoczyło, że wszystko wyprzedane :-/ takie moje zakupy na Black Friday.

Mnie martwi kurtka zimowa dla mnie. Jak nic nie kupię to chyba będę musiała jakiś klin na plecach wstawić w tej co mam. Hahaha. A przez Internet nie kupię. A do sieciówek daleko..Nawet bym skusiła się na uużywaną, bo szkoda mi kasy na nową, tym bardziej że to moja ostatnia ciąża. Ale tym gorzej z rozmiarem trafić. :-(

reklama
We wtorek oglądałam kurtkę dla syna w H & M, ale zapomniałam go zapytać czy mu się podoba. Była po 80zł po 40procent rabatu. No i zapomniałam go zapytać.. A w środę jak to zrobiłam i młody zaakceptował ją to kurde roz. 158cm wyprzedany.. no to chciałam wziąć 164cm bo było jeszcze kilka sztuk. No ale niestety wyskakiwał komunikat, że nie można w tej chwili dodać do koszyka. A za chwilę po zakupach.. wyskoczyło, że wszystko wyprzedane :-/ takie moje zakupy na Black Friday.

Mnie martwi kurtka zimowa dla mnie. Jak nic nie kupię to chyba będę musiała jakiś klin na plecach wstawić w tej co mam. Hahaha. A przez Internet nie kupię. A do sieciówek daleko..Nawet bym skusiła się na uużywaną, bo szkoda mi kasy na nową, tym bardziej że to moja ostatnia ciąża. Ale tym gorzej z rozmiarem trafić. :-(
Ja mam taką oversize jesienna, bo w zimówkę już nie wchodzę i póki co jeszcze się mieszczę.Potem zamierzam pogrzebać w szafie mamy bo jest trochę większa ;) .Mnie też szkoda kasy na nową bo to na bank moja ostatnia ciąża :) a jak dobrze pamiętam 7 lat temu zapłaciłam za typowo ciążowe prawie 3 stowki...

Ja kupiłam wczoraj tą kurtkę
https://m2.hm.com/m/pl_pl/productpage.0393993002.html
Powiem ci ze rozmiar wzięłam taki jak noszę normalnie i jest fajna, luźna, ma regulacje pod biustem że możesz zrobić mniejsza już większą i ma ściągacz na dole więc też można dopasować. Jak dla mnie jest mega :)

Dziewczyny a propos ubrań to zajrzyjcie sobie na strone carry.pl oraz moodo.pl za 70 zl kupiłam ciepłą zimową kurtkę w rozmiarze który...juz później sie nie przyda
Obydwie jesteśmy chore...masakra...
Wizyta w sobotę mam nadzieję dowiedzieć się kto u mnie mieszka, pozdrawiam Was ciepło

To zdrówka...ginekolog pozwolił ci brać sterydy?

Bylam u lekarki rodzinnej bo moj gin to watpie zeby cos z tego wiedział. Do wyboru albo od razu antybiotyk albo nebulizacja.Pytalam sie czy to bezpieczne i lekarka powiedziała że to jest bardziej miejscowe niż antybiotyk wiec lepsze.

Dałyscie mi do myślenia tymi kurtkami.Ponoć od stycznia ma być prawdziwa zima a brzuch juz będzie pokazny. Wyrzucilam kurtkę z poprzednich ciąż i teraz mam taką lekką puchowke, która na mróz nie da rady. Chyba czekają mnie też zakupy, ale poczekam na grudniowe promocje albo upoluję coś w lumpie.

Zdrowia Milania☺

Chciałem właśnie to samo napisać o jutrze :D :D :D .Chce sobie kupić getry bo mam już dość tych jeansów i zastanawiam się właśnie czy hm czy Gatta:)
bylam w Gatta i mają 30% , za rajtki ciazowe wyszlo 19zl a jak zapytalam o leginsy czy cos to dziewczyna powiedziała ze nie mają ale w lidlu widziała teraz takie śliskie za 30 zl :-D

Dzięki dziewczyny :-) Ładna ta z hm. Nie wiem.. Najwyżej zamówie dwa rozmiary a jeden się zwróci. Na tym moodo też są ładne rzeczy. Syna rodziłam w styczniu i przechodziłam pół zimy w maminej kurtce właśnie :-) Później w swoją już się dopinałam. Córka z września, więc była walka z upałami i tylko myślałam co by tu jeszcze z siebie zdjąć :-D Ta kurtka to teraz moje największe zmartwienie. Bo gacie czy bluzki to mały pikuś.

reklama
Bylam u lekarki rodzinnej bo moj gin to watpie zeby cos z tego wiedział. Do wyboru albo od razu antybiotyk albo nebulizacja.Pytalam sie czy to bezpieczne i lekarka powiedziała że to jest bardziej miejscowe niż antybiotyk wiec lepsze.

Dałyscie mi do myślenia tymi kurtkami.Ponoć od stycznia ma być prawdziwa zima a brzuch juz będzie pokazny. Wyrzucilam kurtkę z poprzednich ciąż i teraz mam taką lekką puchowke, która na mróz nie da rady. Chyba czekają mnie też zakupy, ale poczekam na grudniowe promocje albo upoluję coś w lumpie.

Zdrowia Milania☺
Przez nebubilizację wchłania się 1/3 dawki leku więc to też robi swoje...:)- zdrówka!

Do góry