reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Podziwiam Was, ja dzis nosa z domu nie wyciagam na zadne promocje bo bym chyba tych ludzi pozabijala:p nie lubie jak kobiety mnie lokciami tracaja, mam wtedy agresora i nico z zakupow [emoji14]
Nikt mnie tam nie trącał :p - ale takiego oblężenia działu dla ciężarnych to się nie spodziewałam :D

reklama
Hej- melduję z zakupów na szybko ;)- kurtkę ktora kupiła Roki ( i Ja już też :p ) jest teraz 50 % tańsza i do tego nalicza się rabat dodatkowy 20%- tak więc zamiast 229 zł zapłaciłam jakieś 91 zł :D

Ty cwaniaku, to jeszcze taniej niż ja :)
Ja dziś za to kupiłam sobie z h and m spodnie i są tak milutkie w dotyku że się w nich zakochałam :)

Spryciula :-D ale to sobie obcykalas idealnie!
Ja rano musialam na kuriera czekac a teraz nie ma szans zeby ludzi nie bylo eh:-)

reklama
Do góry