reklama
roki_1991
Fanka BB :)
USG co wizytę mam, a fotel co drugą. Tak przynajmniej było w poprzedniej ciąży. Serduszko dopiero usłyszałam teraz na usg prenatalnym, bo wcześniej może się dzieciaczek stresować. Wiedziałam tylko zapis tego bicia podczas pierwszej wizyty. Cytologia była na pierwszej wizycie robiona.
Witam nowe mamy. Ciekawe ile jeszcze się ujawni? Mam wrażenie że jest tu nas z pół tysiąca Zapraszamy.
Ja mam dwójkę dzieci, a te pierwsze będzie "legalne". Udało się jak książka pisze - tuż po slubie, który był w sierpniu . Niby nic nie zmienia, ale jest jednak lepiej. Takie mam osobiste odczucia.
Któraś się tu dziś śmiała że wakacyjne miłości były udane, a u ciebie widzę owocna noc poślubna super
Tylko się nie obrażaj i nie odbieraj tego źle, bo nie mam nic złego na myśli
Lilianne91
Zaciekawiona BB
Mnie też jutro czeka badanie krwi Kłucie jakoś zniosę, ale bycie na czczo to katorga Tylko coś czuję jakby mnie miało jakieś przeziębienie rozłożyć i wtedy raczej nici z tego planu...@Katie_ mam nadzieję że się Wam uda [emoji4]
Odnośnie cytologii to miałam zrobioną na pierwszej wizycie ciazowej.
Witam nowe mamusie [emoji3]
Jutro rano jadę się kłuć, także zyczcie mi bezbolesnego poranka [emoji23]
Dzięki dziewczyny, tak najpierw na patelnię że szpinakiem a potem na pierś z kurczaka
I do piekarnika ja na każdej wizycie mam badanie ginekologiczne I usg. Kiedys czytalam jakies badania i niby usg nie szkodzi na plod. W poprzedniej ciazy miałam cytologia robiona. Natomiast w tej nie bo miałam w marcu.
I do piekarnika ja na każdej wizycie mam badanie ginekologiczne I usg. Kiedys czytalam jakies badania i niby usg nie szkodzi na plod. W poprzedniej ciazy miałam cytologia robiona. Natomiast w tej nie bo miałam w marcu.
Nas też ciagle.pytaja o ślub. Narazie nie planujemy.Co do wtryniania się w życie obcych osób, ja już mam istne uczulenie na pytanie: "A kiedy ślub?" i do tego jeszcze podnoszący ciśnienie komentarz "Przecież zanim urodzi się dziecko, musicie się pobrać. Inaczej nie można!'. Nie rozumiem co ślub ma zmienić w moim dziecku, skoro od początku zdecydowaliśmy się działać własnym trybem.
AgaMy
Gosik880
U nas są ciągłe pytania o dziecko... "zróbcie sobie bobasa", "fajnie mieć dzidziusia w domu, to sama radość" "kiedy wy, bo już nie jesteście tacy młodzi". Ciężko się tego słuchało po niedawnej stracie ciąży. Nawet mój mąż, oaza spokoju, dał się wyprowadzić z równowagi na jednym spotkaniu rodzinnym. Zrobił taką awanturę, że ciotka z wujkiem do tej pory się do nas nie odzywają. Swoją drogą nie rozumiem jak można być takim bezdusznym ignorantem, żeby się wpierdzielać z buciorami cudze życie :/Nas też ciagle.pytaja o ślub. Narazie nie planujemy.
reklama