Tekila ja tez tak szybko zaczelam czuc i zastanawiam sie czy to mozliwe [emoji16]
Nikoos ale dziwna fobia, pierwszy raz slysze ze ktos moze nie lubic jak sie przy nim robi najbardziej naturalna rzecz [emoji12] tzn ja jak jestem tak wkurzona na maxa to tez mnie denerwuja ale blahostki ale probuje sie hamowac [emoji23]
Night&day ja nigdy nie patrzylam na wychowanie mojego syna jak na wychowanie przyszego meza. Raczej bede starala sie wychowac go na mezczyzne ktory pusci w drzwiach pierwsza kobiete, ustapi miejsca kobiecie w ciazy, albo osobie starszej, bedzie potrafil z kultura rozmawiac w roznych sytuacjach. Jak sie ozeni nie przestanie byc synem, kolega, mezczyzna.
Ann ja uwazam ze to jednak nam czasami odwala, ale zdarzaja sie wyjatki, jak np wiesz kto z mojej przeszlosci. Ale teraz zdaje sobie sprawe ze to byl ewenement, bo moj maz jest bardzo opanowany, kulturalny, nie pije, nie pali, fakt, duzo pracuje i niestety nie potrafi wyjsc z pracy i o niej nie myslec tylko to raczej duze poczucie obowiązku, bo objawia sie w takim codziennym zyciu, angazuje sie w zycie domowe.
Ale! Ostatnio czesto mi mowi, ze moje hormony sie unosza i wtedy mam ochote mu dac w nos [emoji12]
Anna650 tak czuje ale jeszcze nie regulanie [emoji4]
Lillianne ja w pierwszej ciazy mialam 15 albo 16 usg, to jest w naprawde bezpieczne [emoji4]
Ziebulka gratuluje wypragnionej fasolki!
Matko, ale was tu nowych jest, jak to teraz zapamiętać [emoji4]
Ja dzis wstalam z migrena, wzielam paracetamol i chwilowo mi pomoglo, ale cos czuje, ze to bedzie ciezki dzien...