reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Cześć Majóweczki ☺ chciałabym dołączyć.Nieśmiało Was podczytuję od jakiegoś czasu. U mnie termin na 22.05.Nie mogę na razie nikomu się przyznać, bo zaczęłam niedawno pracę i jestem na okresie próbnym.I tu taka niespodzianka z dzidzią.Strasznie się stresuję co powie rodzina i pracodawca.

Just aha, a ja właśnie nie słyszałam złych opinii. Ale ja tam nie znam w sumie nikogo kto miałby jej produkty. Tylko to o widzę na insta. A co myślisz o tej piżamie? Chciałam kupić różowa S ale nie zdążyłam. Ja lubię mieć coś rozpinanego do karmienia, to wydaje się mega wygodne, no i luźne spodenki też fajne. Ale w sumie droga więc nie jestem przekonana. I co myślisz o tych ubraniach 90st. Myślałam o tym zestawie "na przebranie" bo tych jej rozkow, a tym bardziej pieluszek nie chce. Co ty zamówiłas?

Kari super masz teściowa. Ciesz się bo to druga matka twoja [emoji8]

Safija witaj, różnośc się.

Katie_ daleko [emoji29]

Cześć Majóweczki [emoji5] chciałabym dołączyć.Nieśmiało Was podczytuję od jakiegoś czasu. U mnie termin na 22.05.Nie mogę na razie nikomu się przyznać, bo zaczęłam niedawno pracę i jestem na okresie próbnym.I tu taka niespodzianka z dzidzią.Strasznie się stresuję co powie rodzina i pracodawca.
Witamy Cię na naszym forum :-) Miło, że do nas dołączyłaś. Z pracą to faktycznie tak niespodziewanie wyszło, ale nie przejmuj się. Takie sytuacje się zdarzają i trzeba się z tym zmierzyć. Ja zaszłam w ciążę od razu jak wróciłam do pracy do całym urlopie wychowawczym. Też to była niespodzianka. Przez zagrożoną ciążę, od drugiego miesiąca jestem już na zwolnieniu. Szef zadowolony nie był, ale zostawił kolegę, który zastępował mnie przez te ostatnie lata. Jakoś się ułożyło.

Cześć Majóweczki [emoji5] chciałabym dołączyć.Nieśmiało Was podczytuję od jakiegoś czasu. U mnie termin na 22.05.Nie mogę na razie nikomu się przyznać, bo zaczęłam niedawno pracę i jestem na okresie próbnym.I tu taka niespodzianka z dzidzią.Strasznie się stresuję co powie rodzina i pracodawca.

Witamy :)
Widzę ze mamy podobne terminy ja mam na 23 Maj ;)

Witamy Cię na naszym forum :-) Miło, że do nas dołączyłaś. Z pracą to faktycznie tak niespodziewanie wyszło, ale nie przejmuj się. Takie sytuacje się zdarzają i trzeba się z tym zmierzyć. Ja zaszłam w ciążę od razu jak wróciłam do pracy do całym urlopie wychowawczym. Też to była niespodzianka. Przez zagrożoną ciążę, od drugiego miesiąca jestem już na zwolnieniu. Szef zadowolony nie był, ale zostawił kolegę, który zastępował mnie przez te ostatnie lata. Jakoś się ułożyło.

Mam nadzieję choć nikłą że będę tam mogła wrócić. Tylko pewnie czeka mnie praca do 9 miesiąca i powrót jak najszybciej. Zastanawiam się, czy nie lepiej poszukać nowej pracy po rocznym macierzyńskim...

Witamy :)
Widzę ze mamy podobne terminy ja mam na 23 Maj ;)
Marta a Ty juz po prenatalnych? Ja trochę przespałam i udało mi sie zarejestrowac do dr Prochniaka do pro familii w Rzeszowie w 13 t 4 dzień. Mam nadzieję że badanie w ogóle będzie możliwe.

Mam nadzieję choć nikłą że będę tam mogła wrócić. Tylko pewnie czeka mnie praca do 9 miesiąca i powrót jak najszybciej. Zastanawiam się, czy nie lepiej poszukać nowej pracy po rocznym macierzyńskim...

Marta a Ty juz po prenatalnych? Ja trochę przespałam i udało mi sie zarejestrowac do dr Prochniaka do pro familii w Rzeszowie w 13 t 4 dzień. Mam nadzieję że badanie w ogóle będzie możliwe.

Właśnie idę w środę :)

Ann ja tych opinii na insta to tak nie biore bardzo pod uwage, bo niektore to strasznie na nia choruja i nawet jakby papier toaletowy wypuscila, to napisalyby, ze jest super [emoji12] z calym szacunkiem do Nicole, bo bardzo ja lubie i szanuje to co robi, szczegolnie z tymi ciuszkami dla wczesniakow.
Jesli chodzi o piżamę i koszule te do porodu i do karmienia to wydaja sie naprawde fajne, zastanawiam sie nad ta do porodu (ona chyba granatowa jest) bo i do karmienia fajna, cena tez nie odbiega od innych marek. Ta pizamka o ktorej piszesz tez bardzo mi sie podoba, widac ze jest wygodna i przewiewna.
Ciuszki dla dzieci mimo iz sa podobno materiałowo bardzo dobre, to sam bialy kolor mnie nie przekonuje, pamietam Marcelka kupki na początku, te bialutkie rzeczy bylyby w plamki [emoji23]
Nie mniej nikt z moich znajomych jej ciuchow nie ma, wiec opinii z pierwszej reki nie mam.
Ja zamowilam szminke i breloki to przyszlo normalnie, szminka fajna, nie nawilza, ale na ustach wyglada bardzo ladnie, tak swiezo, a w drugiej paczce zamowilam druga szminke i tusz to zaginela ale maja wyslac jeszcze raz, moze jeszcze bede w pl.

Sofija witaj, jakos to bedzie z praca, najwyzej dasz im l4 jak cos beda krecic nosem [emoji4]

reklama
Stosujecie może probiotyki w ciąży? Ja suplementuje takie zwykłe na jelita, bo mam zespól jelita wrażliwego i ostatnio biorę Multilac, ale teraz muszę zacząć brać też takie ginekologiczne. Wolałabym takie do łykania, a nie wsadzania ;-) Polecicie mi coś? Patrzyłam na składy i ciekawe wydają mi się np Estabiom Pregna bo mają dwa szczepy ginekologiczne i jeden do jelit, ale bardzi dużo mają witaminy D, która i tak jest we wszystkich witaminach dla ciężarnych, a jak wiadomo wit D w ciąży nie wolno przedawkować, bo powoduje wady dziecka. I teraz nie wiem czy brać np co drugi dzień, czy szukać innych.

Do góry