Katie_
Fanka BB :)
Hahaha powodzenia[emoji16][emoji16][emoji3]To ide jej szukac hahaha [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahaha powodzenia[emoji16][emoji16][emoji3]To ide jej szukac hahaha [emoji23]
Ale masz fajnie, powodzenia i udanego wypoczynkuTo ide jej szukac hahaha [emoji23]
Witamy Cię na naszym forum :-) Miło, że do nas dołączyłaś. Z pracą to faktycznie tak niespodziewanie wyszło, ale nie przejmuj się. Takie sytuacje się zdarzają i trzeba się z tym zmierzyć. Ja zaszłam w ciążę od razu jak wróciłam do pracy do całym urlopie wychowawczym. Też to była niespodzianka. Przez zagrożoną ciążę, od drugiego miesiąca jestem już na zwolnieniu. Szef zadowolony nie był, ale zostawił kolegę, który zastępował mnie przez te ostatnie lata. Jakoś się ułożyło.Cześć Majóweczki [emoji5] chciałabym dołączyć.Nieśmiało Was podczytuję od jakiegoś czasu. U mnie termin na 22.05.Nie mogę na razie nikomu się przyznać, bo zaczęłam niedawno pracę i jestem na okresie próbnym.I tu taka niespodzianka z dzidzią.Strasznie się stresuję co powie rodzina i pracodawca.
Cześć Majóweczki [emoji5] chciałabym dołączyć.Nieśmiało Was podczytuję od jakiegoś czasu. U mnie termin na 22.05.Nie mogę na razie nikomu się przyznać, bo zaczęłam niedawno pracę i jestem na okresie próbnym.I tu taka niespodzianka z dzidzią.Strasznie się stresuję co powie rodzina i pracodawca.
Witamy Cię na naszym forum :-) Miło, że do nas dołączyłaś. Z pracą to faktycznie tak niespodziewanie wyszło, ale nie przejmuj się. Takie sytuacje się zdarzają i trzeba się z tym zmierzyć. Ja zaszłam w ciążę od razu jak wróciłam do pracy do całym urlopie wychowawczym. Też to była niespodzianka. Przez zagrożoną ciążę, od drugiego miesiąca jestem już na zwolnieniu. Szef zadowolony nie był, ale zostawił kolegę, który zastępował mnie przez te ostatnie lata. Jakoś się ułożyło.
Marta a Ty juz po prenatalnych? Ja trochę przespałam i udało mi sie zarejestrowac do dr Prochniaka do pro familii w Rzeszowie w 13 t 4 dzień. Mam nadzieję że badanie w ogóle będzie możliwe.Witamy
Widzę ze mamy podobne terminy ja mam na 23 Maj
Mam nadzieję choć nikłą że będę tam mogła wrócić. Tylko pewnie czeka mnie praca do 9 miesiąca i powrót jak najszybciej. Zastanawiam się, czy nie lepiej poszukać nowej pracy po rocznym macierzyńskim...
Marta a Ty juz po prenatalnych? Ja trochę przespałam i udało mi sie zarejestrowac do dr Prochniaka do pro familii w Rzeszowie w 13 t 4 dzień. Mam nadzieję że badanie w ogóle będzie możliwe.