reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

reklama
Ana pokaz [emoji4]
Tylko sie nie śmiejecie w koncu u mnie 2 lokatorów [emoji23]
20181019_143207.jpg

Załączniki

• 20181019_143207.jpg
    20181019_143207.jpg
    44,9 KB · Wyświetleń: 248
Ana pieknie rosnie [emoji4] dziewczyny wrzućcie zdjecia do watku z brzuszkami zeby nie przepadly w czelusciach tego watku [emoji4]

Katie dziekuje [emoji85]

Smile4u okazało się, że dziś płakał. Był nie ale półtorej godziny, jak przyszłam to szlochal. Pani mówiła że może za długo. Ale był nie wiem dłużej niż wczoraj, a wczoraj bawił się wysnpmienicie. Może tak działała na niego druga dziewczynka która płakała i wolała mame. Tez jest nowa, ale dopiero zaczela. Mam nadzieje ze to chwilowe. Jednak zdaje sobie sprawe ze dzieci tez maja gorsse i lepsze dni wiec sie nie zniechecam.
Powiedz mi ile Franek ma lat? Mój Wiktor ma 4lata i zastanawiam się kiedy to zabrać na usg, ciekawa jestem czy zrozumie.

Kari21 smutne jest podejście Twojego męża. To brzmi tak jakby on sam nie chciał dziecka już..

AgaMy wrzuć na wątek brzuszkowy, może zmotywujesz resztę do wstawienia. Ja chętnie pooglądać wasze brzuszki. Sama mam niewielki.

Just masz dziś urodziny? Najlepsze życzenia kochana, zdrowia i uśmiechu[emoji8][emoji8]

Kari przykro ze mąż jest taki ; ( przecież to Wasze wspólne dzieci. Może dla niego to taki sposób odreagowania. Nie chce pokazywać na zewnątrz tego ze tez te straty go dotknely.

@AgaMy piękne to Twoje maleństwo :) ja tez w poniedziałek mówię wszystkim w pracy, ciekawe jaka będzie rekcja... :)

Co do alkoholu to też napiłabym się wina :))) podobno są takie bezalkoholowe, jak tylko gdzieś zobaczę w sklepie to kupię i wypróbuje :)

@kari21 super, że udało Ci się załatwić leki! Może teraz będziesz już spokojniejsza!

@Ann_ no to przedszkolne stresy już chyba za Wami :))) teraz same przyjemności :)))

Dziewczyny taka jestem szczęśliwa po tym wczorajszym badaniu ! Franek był w szoku, niczego się nie spodziewał jak wchodziliśmy do gabinetu, pani DR wszystko pięknie mu pokazała i wyjaśniła, cały czas mówiła o cudzie który mama ma w brzuchu :))) Młody chyba się cieszy, dzisiaj rano już tulił się do brzucha i powiedział ze wszystkim w przedszkolu powie ze będzie starszym bratem :)))
No i w końcu po badaniach pojechaliśmy do jednych i drugich dziadków i Franek powiedział ze mama na dziecko w brzuchu :) dla wszystkich mega szok! Mnie ulżyło bo w końcu mogę przestać ściemniać ;) w końcu na prawdę czuje ze jestem w ciąży :D

Taaak są takie wina i wg mnie smakuja normalnie.
Swoją drogą to ja mam taka ochotę na piwo takie zimne gorzkie a ja ogólnie nie cierpię takiego piwa

Just wszystkiego naj lepszego ; *

reklama
Ann mysle, ze ta dziewczynka, ktora placze przypomina mu i tez biedny placze [emoji53] my dzis w domu bo Marceli przeziebiony, a od 24/10 jego pani jedzie na urlop, potem my, wiec w sumie prawie 3 tyg nie bedzie w przedszkolu, wszystko zacznie sie na nowo [emoji53]
Tak, ja dzis, Marcelik za 5 dni. Dziekuje kochana [emoji8]

Do góry