reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2019

reklama
@justjestem wszystkiego najlepszego :-*

@kari21 ja też myślę, że Twój mąż tak reaguje by Ciebie chronić. On na pewno widzi ile Ciebie to kosztuje.... myślę że najnormalniej się boi.... A faceci nie lubią tego uczucia. Może pogadaj z nim że to jest dla Ciebie tak trudne że potrzebujesz jak nigdy by był dla Ciebie wsparciem.

Co do.płci ja myślę że u mnie chłopak. U nas z imionami zawsze wielki problem.....

Dzięki za linka, ładne brzuszki.
Co do płci to ja na 99% czuję, że będzie drugi chłopak. Jakie macie pomysły na imiona? Bo z tym u nas zawsze problem.

Dziewczyny jestem ciekawa waszego zdania na pewien temat. W sierpniu mój synek dostał pierwszą dawkę szczepionki pko odlew
przepraszam, ucięło mi posta. Synek dostał szczepionkę pko ospie. Teraz powinien jakoś niedługo dostać kolejną. Rodzina mnie nastraszyła, że samo zaszczepienie powoduje, że może przez ok 2 tyg zarażać. No i teraz oczywiście boję się podać drugą dawkę. Z drugiej strony chodzi do żłobka i boję się, że ta jedna dawka go w razie czego nie uchroni.

reklama
@sunmaggy jeśli jesteś na insta to zaobserwuj ten profil @mamapediatra_blog
Ona ma często snapy i posty na temat szczepień. Napisalabym do niej na priv. Lepiej się zapytać lekarza. Jak nie tu to swojego które mi ufasz. Lepiej tak niż tu nas no bo co my się znamy.

Just to pewnie zrobicie w Polsce wspólne przyjęcie urodzinowe, co? Szkoda tego czasu co już spędził w przedszkolu bo faktycznie będzie musiał od nowa. Ja się boję choroby zbyt szybko bo też będzie wtedy przerwa. A już mnie męczy chodzenie do przedszkola 3 razy dziennie. Ale pewnie jeszcze kilkanaście dni to potrwa.

Ja już pisałam że przypuszczam, że będzie chłopiec bo jakoś trudno mi uwierzyć, że mogę urodzić córkę. Ale jakbym sie myliła to będę się mega cieszyła.
Choć imię mi łatwiej wybrać dla chłopca. Gorzej że mężowi się moje typy nie podobają. [emoji23] dla dziewczyny chyba do porodu bym się nie zdecydowała.

Ja się nie martwię o zazdrość bo już jest ich dwóch. Obaj chcą kolejnego brata [emoji3]

Do góry