reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

Aga w cholere dziwny i nieempatyczny... nie wiem, kiedys az taki nie byl, na serio moglam na niego liczyc a od jakiegos czasu az przykro czlowiekowi.

Roki zulam gumy ale wlasnie ostatnio mi gorzej po nich niestety

reklama
Kari co do meza to slabo. Ale nie chce trzeciego dziecka? Myslalam, ze po takich przejsciach czlowiek jest bardziej emaptyczny...

Chociaz moj tez pyta dlaczego wymiotuje [emoji23] nie ze zlosliwie, bo bardzo mi pomaga, przychodzi z pracy, ogarnia Marcelika, dom, ale nie rozumie dlaczego ze takie malenstwo w brzuchu takie zle samopoczucie moze powodowac [emoji23]

A teraz uwaga, tak mi brzuszek urósł [emoji39]
20181018_195759.jpg

Załączniki

• 20181018_195759.jpg
    20181018_195759.jpg
    44,8 KB · Wyświetleń: 309
Przed dzisiejszą wizytą już zaczęłam sobie wkręcać, że tam możne dwója siedzi :p Ale okazało się, że dzidziuś jest jeden. Pan doktor stwierdził, że w 3 trymestrze mąż będzie musiał mnie taczką wozić :-D

Przed dzisiejszą wizytą już zaczęłam sobie wkręcać, że tam możne dwója siedzi :p Ale okazało się, że dzidziuś jest jeden. Pan doktor stwierdził, że w 3 trymestrze mąż będzie musiał mnie taczką wozić :-D

Ja w pierwszej ciazy 3 tyg przed porodem mialam na wadze 20 kg, mysle ze do 25 dobilam, myslalam ze mi skora peknie przy pepku [emoji23]

reklama
Do góry