reklama
Ann_
Fanka BB :)
@gooskaw na szczęście we wtorek po południu mam wizytę, a u mnie teraz jest 9+5
@justjestem no właśnie co do ilości żelu też miałam zagwostke ile tego dawać.
@patula86 eh biedna z tym jesteś, mnie też by takie sytuacje stresowaly
@justjestem no właśnie co do ilości żelu też miałam zagwostke ile tego dawać.
@patula86 eh biedna z tym jesteś, mnie też by takie sytuacje stresowaly
mag_dzik
Ja sie dziewczyny malo odzywam bo u mnie w domu szpital. Synek z przedszkola przyniosl katar, rozkrecilo sie przy okazji sprzedal bakterie mlodszej siostrze no i mi :/
Dzieci byly u lekarza a ja lecze sie domowymi sposobami. Kupilam na gardlo fiorde i spray do gardla. Mam nadzieje ze pomoze.
Wszystkim zycze zdrowka!:-)
Dzieci byly u lekarza a ja lecze sie domowymi sposobami. Kupilam na gardlo fiorde i spray do gardla. Mam nadzieje ze pomoze.
Ann_
Just dzięki za rady, udało mi się znaleźć teraz bez problemu. Był faktycznie troszkę niżej niż to wcześniej szukałam. Dałam więcej żalu i pięknie biło serduszko. Uspokoilam się, ale ulga. Mąż nawet słuchał i mówi"no bije tylko ciekawe czyje (chłopca czy dziewczynki w domusle)" chyba on się nastawiam na chłopaka, ja tez powinnam będzie mniejsze zaskoczenie.
justjestem
Moderatorka
Just dzięki za rady, udało mi się znaleźć teraz bez problemu. Był faktycznie troszkę niżej niż to wcześniej szukałam. Dałam więcej żalu i pięknie biło serduszko. Uspokoilam się, ale ulga. Mąż nawet słuchał i mówi"no bije tylko ciekawe czyje (chłopca czy dziewczynki w domusle)" chyba on się nastawiam na chłopaka, ja tez powinnam będzie mniejsze zaskoczenie.
Ann ciesze sie bardzo, ze jest serduszko [emoji4] jak moj maz zobaczyl, ze jest tak nisko to sie przerazil [emoji23] no i tez rozmysla czy to chlopczyk czy dziewczynka, ale mowi ze zupelnie nie czuje, co bedzie. Jutro idziemy razem na wizyte, nam nadzieje, ze pojdzie szybciej niz ostatnio, bo ostatnio ponad 2 h tam bylam.
justjestem
Moderatorka
Ale musze sie wam do czegos przyznac. Ja w ogole nie czuje sie gotowa na bycie mama coreczki. To mi sie wydaje taka strasznie odpowiedzialana rola, bo dziewczynki sa takie wrazliwe, bardziej zamkniete w sobie, szybciej dorastaja, chlopcy chyba sa jednak bardziej otwarci...
Ja to właśnie z obawy ze nie znajdę, i będę schizowac wogole nie kupujeCzyli cierpisz [emoji21] dzielna jesteś.
Ą ja nie wiem czy dobrze zrobiłam, że kupiłam ten detektor. Czy on jakiś wadliwy czy ja coś źle robię. Ale włączam go i chwilę słychać, że coś szuka takie szumy jak na początku usg u lekarza, natomiast potem cisza. Ja nie znajduje już kolejny raz tego serduszka. I tylko myślę o tym cały czas [emoji24]
Kochana ja wyglądam tqk samo jak TyO to to! Ja sie zastanawiam, jak ogladam te wszystkie mamy na instagramie czy one na pewno w ciazy sa, umalowane, uczesane, obcasy a obok ja w dresie, bez makijazu, z czyms na glowie co nawet artystycznym nieladem nie mozna nazwac, biegajaca co chwile do toalety [emoji23]
Ann i najwazniejsze, duzo zelu [emoji4]
jako mama córeczki i syna zdecydowanie łatwiejsza w obsłudze jest dziewczynka!Ale musze sie wam do czegos przyznac. Ja w ogole nie czuje sie gotowa na bycie mama coreczki. To mi sie wydaje taka strasznie odpowiedzialana rola, bo dziewczynki sa takie wrazliwe, bardziej zamkniete w sobie, szybciej dorastaja, chlopcy chyba sa jednak bardziej otwarci...
Może dlatego że syna mam z bardzo silnym AZS a córka zdrowa jak ryba.
Czekam z niecierpliwością na wtorek.
justjestem
Moderatorka
Viotett dobrze, ze nie starsze sama [emoji23]
Jejku, moj synek do pierwszego roku mial takie wysypki! Po wszystkim. To byl koszmar. Caly byl wysypany, na buzi, szyjce, brzuszku, nic nie pomagało. Chowalam go zupelnie sterylnych warunkach, polepszylo sie, az zaczelam rozszerzac diete i bach! Po marchewce wysypalo go dwa razy bardziej! Jak sobie to przypomne to az mam ciarki.
Ja jutra nie moge sie doczekac [emoji4]
Jejku, moj synek do pierwszego roku mial takie wysypki! Po wszystkim. To byl koszmar. Caly byl wysypany, na buzi, szyjce, brzuszku, nic nie pomagało. Chowalam go zupelnie sterylnych warunkach, polepszylo sie, az zaczelam rozszerzac diete i bach! Po marchewce wysypalo go dwa razy bardziej! Jak sobie to przypomne to az mam ciarki.
Ja jutra nie moge sie doczekac [emoji4]
Sa takie specjalne tabletki i syrop dla kobiet w ciazy nazywają sie Pre nalen na bol gardla o kaszelJa sie dziewczyny malo odzywam bo u mnie w domu szpital. Synek z przedszkola przyniosl katar, rozkrecilo sie przy okazji sprzedal bakterie mlodszej siostrze no i mi :/
reklama
Co do wygladu @Violett i @justjestem ja to mam do tego taki odrost na wlosach, ze juz mi buteleczki w sprayu na odrosty nie starcza... i tez po szpilkach i makijazu ani śladu