reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Hej dziewczyny !

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ;* ja wizytuje się dopiero jutro. Juz nie mogę się doczekać

@justjestem u mnie syn ogólnie alergik. Z wiekiem mu przechodzi ale wcześniej było mnóstwo rzeczy; (

Juz się cieszyłam ze mdlosci mi odeszły ale coś juz mnie zaczyna mdlic.

Ja nadal w szpitalu, ciągle plamię na brązowo, powoli się załamuje, bo dziś plamienie jest większe i chyba mnie brzuch boli i plecy, czekam na wizytę lekarzy, już mi brakuje sił na pozytywne myślenie, chciałabym wyjść ze szpitala

Cześć...jutro mam wizytę i tak się boję, dopadają mnie czarne myśli:( Od tygodnia żadnych objawów ciążowych, nawet podbrzusze mam mniej napięte...Już wariuję od tego wszystkiego:(:(

Ja nadal w szpitalu, ciągle plamię na brązowo, powoli się załamuje, bo dziś plamienie jest większe i chyba mnie brzuch boli i plecy, czekam na wizytę lekarzy, już mi brakuje sił na pozytywne myślenie, chciałabym wyjść ze szpitala
Wspolczuje ;( No a co z dzidziusiem pomimo tych plamien? Wszystko ok? A oni nie moga Cie wypisac do domu, zebys w domu lezala?

reklama
Do góry