reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Patula dlatego nie farbuje wlosow.
Ale powiem wam hit. Jak byla moja siostra jakos na poczatku sierpnia chciala zebym zafarbowala jej wlosy na czarno bo jest blondynka, mowi do mnie a Ty zafarbuj sobie na blond, mam ciemny braz, mowie dobra, niech bedzie. Tak zafarbowalam, ze zrobilo mi sie ombre, zafarbowaly sie tylko zniszczone koncowki [emoji23]

Ostatnia edycja:
Just a o której masz? Ja wtorek o 17.
Sonia a Ty o której masz wizytę?

Patula86 albo na 8 jakoś tak [emoji4]

I sok z czarnego bzu.

Just ja od roku jestem blondynką gdzie całe życie miałam ciemny blond. Na początku miałam mega jasne i jakoś średnio mi się podobało, ale teraz już jak sama sobie daruję to wyglądają zupełnie inaczej. I lubię w końcu ten blond.

Patula moja siostra to samo powiedziala [emoji23] w nicku to Twoj rok urodzenia jesli moge zapytac?

Ann albo na 10,45 albo na 11,45, musze sprawdzic. Lekarka mi dala jakas kartke do podpisania odnosnie usg przez brzuch, a ja nie wiem gdzie ja mam, nawet jej nie przeczytalam i chyba mialam ja podpisac (?). W takim szoku wrocilam z tej wizyty, ze nic nie pamietam [emoji23]
Ja nigdy nie mialam blondu na głowie, mam troche sierści na glowie, ale te wlosy sa strasznie delikatne i nigdy sie nie odwazylam, ale korci mnie mimo wszystko.

Patula moja siostra to samo powiedziala [emoji23] w nicku to Twoj rok urodzenia jesli moge zapytac?

Ann albo na 10,45 albo na 11,45, musze sprawdzic. Lekarka mi dala jakas kartke do podpisania odnosnie usg przez brzuch, a ja nie wiem gdzie ja mam, nawet jej nie przeczytalam i chyba mialam ja podpisac (?). W takim szoku wrocilam z tej wizyty, ze nic nie pamietam [emoji23]
Ja nigdy nie mialam blondu na głowie, mam troche sierści na glowie, ale te wlosy sa strasznie delikatne i nigdy sie nie odwazylam, ale korci mnie mimo wszystko.
Tak 32 mi stuknie w listopadzie.

reklama
Do góry