Ann Ty masz tez termin na 7 maja?@gooskaw na szczęście we wtorek po południu mam wizytę, a u mnie teraz jest 9+5
@justjestem no właśnie co do ilości żelu też miałam zagwostke ile tego dawać.
@patula86 eh biedna z tym jesteś, mnie też by takie sytuacje stresowaly
reklama
Tylko nigdy nie wiadomo co dla kobiet w ciazy bezpieczne. A te niby sa typowo.Patula86 tak wiem, ale te preparaty zawieraja duzo niepotrzebnego cukru. I jest kilka lepszych zamiennikow:-)
justjestem
Moderatorka
Dziewczynki kupcie sobie sok z czarnej porzeczki i z malin i pijcie na przeziebienie [emoji4]
justjestem
Moderatorka
Patula dlatego nie farbuje wlosow.
Ale powiem wam hit. Jak byla moja siostra jakos na poczatku sierpnia chciala zebym zafarbowala jej wlosy na czarno bo jest blondynka, mowi do mnie a Ty zafarbuj sobie na blond, mam ciemny braz, mowie dobra, niech bedzie. Tak zafarbowalam, ze zrobilo mi sie ombre, zafarbowaly sie tylko zniszczone koncowki [emoji23]
Ale powiem wam hit. Jak byla moja siostra jakos na poczatku sierpnia chciala zebym zafarbowala jej wlosy na czarno bo jest blondynka, mowi do mnie a Ty zafarbuj sobie na blond, mam ciemny braz, mowie dobra, niech bedzie. Tak zafarbowalam, ze zrobilo mi sie ombre, zafarbowaly sie tylko zniszczone koncowki [emoji23]
Ostatnia edycja:
@justjestem ombre w modzie wiec jestes na topie ja musze farbowac bo niestety mam juz pojedyncze siwe wlosy, mam to w genach po babci
Ann_
Fanka BB :)
Just a o której masz? Ja wtorek o 17.
Sonia a Ty o której masz wizytę?
Patula86 albo na 8 jakoś tak [emoji4]
I sok z czarnego bzu.
Just ja od roku jestem blondynką gdzie całe życie miałam ciemny blond. Na początku miałam mega jasne i jakoś średnio mi się podobało, ale teraz już jak sama sobie daruję to wyglądają zupełnie inaczej. I lubię w końcu ten blond.
Sonia a Ty o której masz wizytę?
Patula86 albo na 8 jakoś tak [emoji4]
I sok z czarnego bzu.
Just ja od roku jestem blondynką gdzie całe życie miałam ciemny blond. Na początku miałam mega jasne i jakoś średnio mi się podobało, ale teraz już jak sama sobie daruję to wyglądają zupełnie inaczej. I lubię w końcu ten blond.
justjestem
Moderatorka
Patula moja siostra to samo powiedziala [emoji23] w nicku to Twoj rok urodzenia jesli moge zapytac?
Ann albo na 10,45 albo na 11,45, musze sprawdzic. Lekarka mi dala jakas kartke do podpisania odnosnie usg przez brzuch, a ja nie wiem gdzie ja mam, nawet jej nie przeczytalam i chyba mialam ja podpisac (?). W takim szoku wrocilam z tej wizyty, ze nic nie pamietam [emoji23]
Ja nigdy nie mialam blondu na głowie, mam troche sierści na glowie, ale te wlosy sa strasznie delikatne i nigdy sie nie odwazylam, ale korci mnie mimo wszystko.
Ann albo na 10,45 albo na 11,45, musze sprawdzic. Lekarka mi dala jakas kartke do podpisania odnosnie usg przez brzuch, a ja nie wiem gdzie ja mam, nawet jej nie przeczytalam i chyba mialam ja podpisac (?). W takim szoku wrocilam z tej wizyty, ze nic nie pamietam [emoji23]
Ja nigdy nie mialam blondu na głowie, mam troche sierści na glowie, ale te wlosy sa strasznie delikatne i nigdy sie nie odwazylam, ale korci mnie mimo wszystko.
Tak 32 mi stuknie w listopadzie.Patula moja siostra to samo powiedziala [emoji23] w nicku to Twoj rok urodzenia jesli moge zapytac?
reklama