reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

U mnie plasko nadal i mam nadzieje ze tak zostanie jak najdluzej. Z drugim synem nikt nic nie wiedzial do 5 miesiaca ale np z coreczka juz w 12 tyg mialam zaokraglony brzuch.

reklama
Zdj z teraz

Załączniki

• 20181004_201244.jpg
    20181004_201244.jpg
    897,3 KB · Wyświetleń: 126
Czy któraś z Was miała problem z upławami o jasno brązowawym zabarwieniu?
Wczoraj miałam z tym problem ale tylko przez 2 - 3godz. Potem przeszło. Nie wiem czy to powód do niepokoju...
Jabtak mialam jakos w 5 tyg i w tym tak sqmo mi sie wydaje ze to tylko w dzien spodziewanej miesiaczki lekarz kazal sie nie martwic

Violett, u mnie widać ewidentnie już brzuszek. Obiecałam sobie, że ostatni tydzień chodzę w pracy w normalnych spodniach i od następnego wskakuje już w ciążowe bo bardzo mi ciasno i niewygodnie. Ale ładny brzuszek[emoji5] Myśle ze już czas założyć osobny wątek ze zdjęciami naszych rosnących brzuszków.

Violett, u mnie widać ewidentnie już brzuszek. Obiecałam sobie, że ostatni tydzień chodzę w pracy w normalnych spodniach i od następnego wskakuje już w ciążowe bo bardzo mi ciasno i niewygodnie. Ale ładny brzuszek[emoji5] Myśle ze już czas założyć osobny wątek ze zdjęciami naszych rosnących brzuszków.
Mój brzuszek jest taki tylko wieczorem, rano to ja jestem jeszcze płaska. Ale u mnie to 7 tydzień a właściwie 6+4

U mnie już widać, chociaż zbyt szczupła nie jestem ale brzuch jakoś mi sie uwydatnił. Może to przez bliźniaki hehe długo tego nie ukryje[emoji4]

@justjestem Nikos to różnie ze spaniem. Nie ma jakoś określonych godzin. Dziś wstał przed 8. Ale jak wstaja o tej godzinie to ja też śpię i potem jest problem żeby się wyrobić do przedszkola, a po 9 to już słabo przeprowadzać jak o 12 zabieram. Ale Nikos śpi w ciągu dnia. I to sporo bo dziś spał od 15 do 18, ale zazwyczaj śpi ok 1-2h i trochę wcześniej. Teraz przez to jeszcze nie śpi i pew ie jitro pospi do tej 8rano. Ale Wiktor nie śpi w dzień więc zasypia ok
20 i on nas budzi wcześniej.

Sonia o ja cie, ale numer. Wyobrażam sobie jak się wkurzyłas. Ale to nie ta co w ciąży też jest?
Fajnie, że chociaż szefostwo zareagowali dobrze, a Ty zamierzasz do kiedy pr

A ja nie widzę większego brzucha, tzn czuje zaokraglającą sie macice w srodku i czuje dyskomfort jak syn próbuje usiąść mi właśnie w tej okolicy. Ale samego brzucha nie. Noszę spodnie i nic mnie nie uwiera. Ale mnie pewnie wyskoczy w 4 mcu czyli w 2 trym tak myślę.

Angelikaa gratuluję!

Just my mamy zaproszenie na sierpień (1500km) bardzo chciałam być bo to bardzo dobra przyjaciółka. Kurczę ale jakoś nie widzę tego bo samolot z 3 miesięcznym niemowlakiem? Samochód odpada taka trasę. Ale trochę mo smutno z tego powodu bo wiedziałam już od wielu miesięcy.

Sonia właśnie miałam pisać, że chyba czas na nowy wątek z galeria brzuszków.

reklama
Ann a macie bezposredni samolot? Z 3 miesiecznym dzieckiem juz mozna, kwestia starszych chlopakow czy dacie rade. Bo np Marcelik jak ma wysiedziec 2h w samolocie to jest jeden wielki bunt.

Do góry