SleepingBeauty
Fanka BB :)
Cześć
Mam termin na 1 maja
Mam termin na 1 maja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja bym wolała od 9do tej 14 no ale jakby praca byl a rano to też tak sobie, ale teraz by mi takie godziny dużo bardziej odpowiadały. Jednak cieszę się z tego co mam bo jak Nikos da radę to już może niedługo będę miała dla siebie samej chociaż te 3h [emoji3]Ann u nas jest tak ze zaprowadzamy dziecko, potem idziemy do pokoju obok i patrzymy jak dziecko reaguje. To trwa tydzien. Chyba ze dziecko adoptuje sie bez problemu to mozna ten okres skrocic.
U nas tez jest od 7 ale ja zapisalam Marcela od 9 do 14. Jednak to za dlugo na poczatek wiec bedzie chodzil na 3. Drzemka jest o 11, ale to jest podzielone na dzieci ktore spia i nie spia. Te ktore spia ida do „sypialni”, Marceli nie spi.
Skoro pytasz odpowiem. Ja bym sprawdziła to u mojego ginekologa, bo u mnie tak się zaczęły 2 poronienia. Ale oczywiście przyczyny mogą być różne. A taki brudny sluz często zmienia się w krew.Czy któraś z Was miała problem z upławami o jasno brązowawym zabarwieniu?
Wczoraj miałam z tym problem ale tylko przez 2 - 3godz. Potem przeszło. Nie wiem czy to powód do niepokoju...
Ale super, oby mi też to dawało taki spokój.Aaa kochane majoweczki ale czad, dopiero 8+6 czyli 9 tydz a ja uslyszalam serduszko na dopplerze. Normalnie sie poplakalam, wyjelam go ot tak bo w sumie co mi szkodzi, wiem ze dziecko umiejscowilo sie po prawej stronie wiec nisko po prawej szukalam i znalazlam. Na milion procent to to, nie mam watpliwosci, pamietam serducho coruni. To teraz moze apac spokojniej wiedzac ze moge sprawdzic w kazdej chwili i nie biegajac na usg co tydzien...
Hehe mądry lekarz [emoji1]My po wizycie. Serduszko pięknie bije 166 uderzeń na minutę .Wszystko jest ok. 24.10 już genetyczne będzie .
Pytałam się o puls, czy to prawda że dziewczyny mają większe, odpowiedział że bujda na kiju i fotomontaż.
Przepraszam że tak późno piszę, ale z córka wybralysmy się na shopping ;-)
Witaj, może napisz coś więcej o sobieCześć
Mam termin na 1 maja
Witaj rozgosc sięCześć
Mam termin na 1 maja
o proszę, czyli będziesz zaczynać szczęśliwą serięCześć
Mam termin na 1 maja
to tak jak jaCześć
Mam termin na 1 maja
Mąż po pracy przywiózł mi ten monitor Angelsounds i już jestem spokojna bo słychać pięknie serducho. Ewidentnie po lewej stronie, widocznie tam dzidzia zagnieżdżona ale serduszko bije pięknie. [emoji5] Teraz już spokojnie wytrwam do poniedziałkowego pierwszego usg.
Nie [emoji853]Ann nie mozecie sobie wybrac godzin?
Sonia to świetnie [emoji1]Mąż po pracy przywiózł mi ten monitor Angelsounds i już jestem spokojna bo słychać pięknie serducho. Ewidentnie po lewej stronie, widocznie tam dzidzia zagnieżdżona ale serduszko bije pięknie. [emoji5] Teraz już spokojnie wytrwam do poniedziałkowego pierwszego usg.