reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Ann u nas jest tak ze zaprowadzamy dziecko, potem idziemy do pokoju obok i patrzymy jak dziecko reaguje. To trwa tydzien. Chyba ze dziecko adoptuje sie bez problemu to mozna ten okres skrocic.
U nas tez jest od 7 ale ja zapisalam Marcela od 9 do 14. Jednak to za dlugo na poczatek wiec bedzie chodzil na 3. Drzemka jest o 11, ale to jest podzielone na dzieci ktore spia i nie spia. Te ktore spia ida do „sypialni”, Marceli nie spi.
To ja bym wolała od 9do tej 14 no ale jakby praca byl a rano to też tak sobie, ale teraz by mi takie godziny dużo bardziej odpowiadały. Jednak cieszę się z tego co mam bo jak Nikos da radę to już może niedługo będę miała dla siebie samej chociaż te 3h [emoji3]
Czy któraś z Was miała problem z upławami o jasno brązowawym zabarwieniu?
Wczoraj miałam z tym problem ale tylko przez 2 - 3godz. Potem przeszło. Nie wiem czy to powód do niepokoju...
Skoro pytasz odpowiem. Ja bym sprawdziła to u mojego ginekologa, bo u mnie tak się zaczęły 2 poronienia. Ale oczywiście przyczyny mogą być różne. A taki brudny sluz często zmienia się w krew.
Aaa kochane majoweczki ale czad, dopiero 8+6 czyli 9 tydz a ja uslyszalam serduszko na dopplerze. Normalnie sie poplakalam, wyjelam go ot tak bo w sumie co mi szkodzi, wiem ze dziecko umiejscowilo sie po prawej stronie wiec nisko po prawej szukalam i znalazlam. Na milion procent to to, nie mam watpliwosci, pamietam serducho coruni. To teraz moze apac spokojniej wiedzac ze moge sprawdzic w kazdej chwili i nie biegajac na usg co tydzien...
Ale super, oby mi też to dawało taki spokój.
My po wizycie. Serduszko pięknie bije 166 uderzeń na minutę .Wszystko jest ok. 24.10 już genetyczne będzie .

Pytałam się o puls, czy to prawda że dziewczyny mają większe, odpowiedział że bujda na kiju i fotomontaż.

Przepraszam że tak późno piszę, ale z córka wybralysmy się na shopping ;-)
Hehe mądry lekarz [emoji1]
Cześć
Mam termin na 1 maja :-D
Witaj, może napisz coś więcej o sobie

Nikodem jakoś dał radę w przedszkolu. Chciał iść do brata juz w połowie tej godziny ale nie moze na początku. No nic oby było dobrze jak zostanie sam, a tego że będzie płakał najbardziej się boję.

Mąż po pracy przywiózł mi ten monitor Angelsounds i już jestem spokojna bo słychać pięknie serducho. Ewidentnie po lewej stronie, widocznie tam dzidzia zagnieżdżona ale serduszko bije pięknie. [emoji5] Teraz już spokojnie wytrwam do poniedziałkowego pierwszego usg.

Mąż po pracy przywiózł mi ten monitor Angelsounds i już jestem spokojna bo słychać pięknie serducho. Ewidentnie po lewej stronie, widocznie tam dzidzia zagnieżdżona ale serduszko bije pięknie. [emoji5] Teraz już spokojnie wytrwam do poniedziałkowego pierwszego usg.

Kochana dzidzia sie juz przemieszcza, takze jutro juz moze byc po lewej [emoji4]

reklama
Ann nie mozecie sobie wybrac godzin?
Nie [emoji853]
Sonia to świetnie [emoji1]
Ja na mój nadal czekam.

Do góry