justjestem
Moderatorka
Ann to szkoda [emoji53] a o ktorej Niko wstaje? Marceli ostatnie kilka dni (bez drzemki) idzie spac o 22 a wstaje o 9. Nie wiem jak ja go jutro dobudze [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurcze rossiczka miałam wrażenie ze w mniejszej ciąży jestes a tu już leci 11 tydzień ; )to tak jak ja
Ann, właśnie miałam pytać czy już masz. Powiem ci ze dla takich jak my to cudowna sprawa. Ja się uspokoiłam niesamowicie. Zwłaszcza ze w pracy miałam tez mnóstwo nerwów w związku z ciąża bo zeschizowana koleżanka, która bała się, że będzie musiała mnie zastępować poinformowała szefostwo, że jestem w ciąży [emoji17] okropna była ta cała sytuacja bo oczywiście, ze chciałam ich poinformować ale po poniedziałkowym usg a wyszło słabo. Całe szczęście szefowie zachowali się bardzo ładnie. Wezwali mnie na rozmowę, pogratulowali a ja się rozpłakałam bo tak mnie ta koleżanka zraniła robiąc mi to świństwo. Ostatecznie to jej się oberwało bo dostała upomnienie i została zbesztana za to. Następnego dnia już była na zwolnieniu od psychiatry.
Wydaje mi się, że mam brzuszek lekko zaokrąglony już i przestałam nosić moje dotychczasowe jeansy, bo mnie obciskają!kurcze rossiczka miałam wrażenie ze w mniejszej ciąży jestes a tu już leci 11 tydzień ; )
Te z początku maja macie już brzuszki ?
T moja 3 ciąża i takiego typowego brzucha nie mam ale np nie mogę już wciagnac swojego sadelka przez co wydaje się jakbym miałam już brzuszek a u mnie dopiero 7 tydzień
Szok, podła baba!Ale swinia z tej kolezanki...
Fajnie, ze Ci pogratulowali i jestes milo zaskoczona [emoji173]️
Ooo superto tak jak ja
wiesz co, no ten czas szybko leci, gdy pierwszy raz uslyszalam serduszko minely juz ponad trzy tygodniekurcze rossiczka miałam wrażenie ze w mniejszej ciąży jestes a tu już leci 11 tydzień ; )
Te z początku maja macie już brzuszki ?
T moja 3 ciąża i takiego typowego brzucha nie mam ale np nie mogę już wciagnac swojego sadelka przez co wydaje się jakbym miałam już brzuszek a u mnie dopiero 7 tydzień