To się okaze czy bliźniaki ; ) idę dziś spróbować dostać się do gin na nfz. Może zrobi usgU mnie też brzuch wiekszy wieczorem, w sumie nie wiem dlaczego tak. U Ciebie bliźniaki więc pewnie brzuszek szybko będzie rósł ;-)
reklama
justjestem
Moderatorka
Ann jak Nikos w przeszkolu? My wlasnie zaraz idziemy...
U mnie na 100% bliźniaki . Chociaż lekarz mówił że do 12 tyg różnie może być. Ale czuje że nic sie nie zmieni[emoji4] 30.10 mam usg 3d jestem ciekawa jak to wygladaDziewczyny pisać które to noszą na pewno bliźniaki bo ja już nie ogarniam [emoji3] tyle tych podwójnych mamuś się trafiło na tym wątku. Pamiętam Ana650, Violett ty jeszcze przed potwierdzeniem tak, kto jeszcze?
justjestem
Moderatorka
Misiactwo ma blizniaki na pewno [emoji4]
Misiactwo ma jedno. Pisała kiedys po usgMisiactwo ma blizniaki na pewno [emoji4]
AgaMy
Fanka BB :)
@zniewolona , @Rossiczka - Dzięki za odpowiedź kochane
Te upławy to tylko jednorazowa przygoda i postanowiłam zaczekać z wizytą u lekarza - idę 19.10 ( no chyba,że te upławy się powtórzą ).
@Violett u mnie z brzuszkiem dokładnie to samo Też 7 tydz. a wieczorem wyglądam jakby już 4 miesiąc był
Dzisiaj mam podły nastrój bo w pracy zostawili mnie samą i mam urwanie głowy od rana, w dodatku od paru dni na twarzy mi jakieś syfki powychodziły , normalnie jak u 15 - stki
Te upławy to tylko jednorazowa przygoda i postanowiłam zaczekać z wizytą u lekarza - idę 19.10 ( no chyba,że te upławy się powtórzą ).
@Violett u mnie z brzuszkiem dokładnie to samo Też 7 tydz. a wieczorem wyglądam jakby już 4 miesiąc był
Dzisiaj mam podły nastrój bo w pracy zostawili mnie samą i mam urwanie głowy od rana, w dodatku od paru dni na twarzy mi jakieś syfki powychodziły , normalnie jak u 15 - stki
justjestem
Moderatorka
Ale pech. Przyszlismy, a Pani mowi, ze jest chora i ze decyzja do nas nalezy czy zostawimy dziecko dzis czy w poniedzialek. Wiec mowie ze ok lepiej jak w poniedzialek przyjdziemy.
Ale od 7 mowie Marcelkowi, ze beda auta w przedszkolu, ze bedzie fajnie, potem mowie, ze jednak wracamy do domu i musielismy po nowe autka jechac, bo nie dal spokoju [emoji23]
Ale od 7 mowie Marcelkowi, ze beda auta w przedszkolu, ze bedzie fajnie, potem mowie, ze jednak wracamy do domu i musielismy po nowe autka jechac, bo nie dal spokoju [emoji23]
Rossiczka
Moderatorka
Wlasnie z ciekawosci wczoraj przy ogolnym badaniu ze skierowania od ginekologa zrobilam sobie platnie progesteron... dziewczyny jestem zalamana... z 28 spadl mi do 15!
Jestem w 9t3d.... co prawda jestem na duphastonie 2x1 odkad sie dowiedzialam ale ponoc dopiero od 70dnia lozysko przejmuje opcje podtrzymania a nie progesteron wiec jeszcze grubo 12 dni.... i wiem ze dupek nie jest wykrywany w krwi, ale jak tu nie fisiowac?? A lekarz dopiero 15tego :-(
Uspokoje Cię, bo ja taki niski progesteron miałam w ciąży z Hela. Nie brałam żadnego progesteronu A urodziłam ja w 42 tygodniu.
Mi.lekarz to tłumaczył, że niektóre kobiety tak mają. Są tak zwane niskoprogesteronowe. Nie mają przez to też wielu objawów ciazowych, chociażby mdłości.
Tłumaczył mi też że dlatego nie zaleca się kontroli rutynowej progesteronu w ciąży bo to badanie nic nie mówi, a progesteron lekarz przypisuje doraźnie jak są jakieś przesłanki
reklama
gooskaw
Fanka BB :)
Uspokoje Cię, bo ja taki niski progesteron miałam w ciąży z Hela. Nie brałam żadnego progesteronu A urodziłam ja w 42 tygodniu.
Mi.lekarz to tłumaczył, że niektóre kobiety tak mają. Są tak zwane niskoprogesteronowe. Nie mają przez to też wielu objawów ciazowych, chociażby mdłości.
Tłumaczył mi też że dlatego nie zaleca się kontroli rutynowej progesteronu w ciąży bo to badanie nic nie mówi, a progesteron lekarz przypisuje doraźnie jak są jakieś przesłanki
Normalnie uwielbiam Cie za to. Taki ciezar z barkow mi sciagnelas tym jednym wpisem ze sie poplakalam. Dziekuje