reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Powodzenia;* daj znać po

Trzymam kciuki, daj znać po ;*

Piekne wiadomości ;*

Hej dziewczyny. Ja juz w pracy. Przeziebilam się strasznie. Z nosa leje się woda. W zoraj tak mnie bolal brzuch ze aż wzięłam nospe.
Jutro idę spróbować dostać się do gina na nfz żeby "prowadzil" mi ciążę to może zrobi mi usg
idź koniecznie, i uważaj na siebie, przeziębienia w ciąży nie wolno lekceważyć, lepiej iść na l4 i się wygrzac i odpocząć

reklama
Aaa kochane majoweczki ale czad, dopiero 8+6 czyli 9 tydz a ja uslyszalam serduszko na dopplerze. Normalnie sie poplakalam, wyjelam go ot tak bo w sumie co mi szkodzi, wiem ze dziecko umiejscowilo sie po prawej stronie wiec nisko po prawej szukalam i znalazlam. Na milion procent to to, nie mam watpliwosci, pamietam serducho coruni. To teraz moze apac spokojniej wiedzac ze moge sprawdzic w kazdej chwili i nie biegajac na usg co tydzien...

Już, u nas wszystko ok, fasolka ma prawie 2 cm, ładnie bije serduszko i nie widać nic niepokojącego, 8t4d wg usg, czyli podobnie jak z @ ale dalej leżę w szpitalu, nie chcą mnie za często badać, ani robić usg, bo lekarz i położna powiedzieli,że to może zaszkodzić, nam też zakaz czytania głupot w internecie. Dostałam zdjęcie z usg, chociaż normalnie nie dają, i patrzę na to cudo aż płakać się chce ze szczęścia.
Super wiadomość ;-)

Ja zamieniłam się jutro zmianami i o 13 jade do przychodni, może doktorka mnie przyjmie między pacjentami, bo planowaną wizyte mam dopiero za 2 tygodnie, a do tego czasu to chyba osiwieje, ale już się stresuje. W ogóle to dziś śniła mi się wizyta u lekarza i nie mogłam potem spać :rolleyes2:

idź koniecznie, i uważaj na siebie, przeziębienia w ciąży nie wolno lekceważyć, lepiej iść na l4 i się wygrzac i odpocząć
na l4 to nie ma teraz możliwości. Jutro mam wolne.. tqk czuje się okej tylko katar mnie cholernie meczy a jutro ode do gina się zapisać żeby mi prowadził ciążę bo ogólnie chodzę prywatnie ale tutaj będę chodzila dla wyników;) no i jestem.ciekawa czy drugie serduszko bije;)

A ja po wczorajszej migrenie tak slabo sie czuje... leze i pije bo chyba jestem odwodniona.
ojejku spolczuje; (

Aaa kochane majoweczki ale czad, dopiero 8+6 czyli 9 tydz a ja uslyszalam serduszko na dopplerze. Normalnie sie poplakalam, wyjelam go ot tak bo w sumie co mi szkodzi, wiem ze dziecko umiejscowilo sie po prawej stronie wiec nisko po prawej szukalam i znalazlam. Na milion procent to to, nie mam watpliwosci, pamietam serducho coruni. To teraz moze apac spokojniej wiedzac ze moge sprawdzic w kazdej chwili i nie biegajac na usg co tydzien...
super!

My po wizycie. Serduszko pięknie bije 166 uderzeń na minutę .Wszystko jest ok. 24.10 już genetyczne będzie .

Pytałam się o puls, czy to prawda że dziewczyny mają większe, odpowiedział że bujda na kiju i fotomontaż.

Przepraszam że tak późno piszę, ale z córka wybralysmy się na shopping ;-)

My po wizycie. Serduszko pięknie bije 166 uderzeń na minutę .Wszystko jest ok. 24.10 już genetyczne będzie .

Pytałam się o puls, czy to prawda że dziewczyny mają większe, odpowiedział że bujda na kiju i fotomontaż.

super wieści !

Rossiczka w dzien urodzin mojego synka [emoji4]
Gratuluje udanej wizyty i ciesze sie z tym tetnem, jest szansa na synka [emoji23]

O prosze tego samego dnia mamy badanie :-)

reklama
Do góry