Tak ja biorę i mam do.20-tego ktoregos tygodnia ciazy , podobno to wazne, ale nie dopytywalam czemu,tzn tlumaczyl mi ale juz nie pamietam szczegolow, biore tez duphastonMam pytanie dotyczace lekarstw. Lekarka przepisała mi Acard profilaktycznie . Któraś z was bierze? Na ulotce jest napisane żeby kobiety w ciąży nie brały .
reklama
@Ann_ ja tam wole sie nie macac, żeby czegos nie uszkodzic.
Ja mam tego cholornego polipa, który podkrwawia, wiecie ile mi to nerwow zżera za każdym razem gdy pojawia sie plamienie, mysle czy to na pewno ten polip...strach za kazdym razem
@xszaracodziennosc sprobuj sie uspokoic, zrob jutro bete, tylko w tym samym labolatorium co poprzednio. Na pewne rzeczy nie mamy wplywu pamietaj o tym. Glowa do góry.
Ja mam tego cholornego polipa, który podkrwawia, wiecie ile mi to nerwow zżera za każdym razem gdy pojawia sie plamienie, mysle czy to na pewno ten polip...strach za kazdym razem
@xszaracodziennosc sprobuj sie uspokoic, zrob jutro bete, tylko w tym samym labolatorium co poprzednio. Na pewne rzeczy nie mamy wplywu pamietaj o tym. Glowa do góry.
zniewolona
Fanka BB :)
Patula moj syn tez 5 lat i zastanawiam sie jak on przyjmie nowego czlonka rodziny bo jest bardzo wrazliwy i do tego mamin synek. Samej tez ciezko mi sobie cala ta sytuacje wyobrazic ale jestem dobrej mysliPowiem Ci, ze mam tak samo, syn juz moj ma 5,5 roku wiec mam przy nim totalny luz, teraz wszystko od nowa, jacie... poród, dochodzenie do siebie, wstawanie w nocy, lekarz, zlobek, przedszkole...Przeraza, ale mysle ze jak zobaczymy tego drugiego maluszka to zrozumiemy, ze tak ma byc i ze jest to kolejne szczescie.
Chcialam, zeby moj syn mial rodzeństwo, zeby nie byl sam, zeby poza nami kiedys mial jeszcze kogos. Sama kocham swojego brata ponad wszystko i nie chcialabym mojego syna pozbawiac tej mozliwisci tylko dlatego ze egoistycznie boje sie przyziemnych spraw.
Heda
Fanka BB :)
Brązowe plamienia nie są niczym strasznym więc się nie przejmuj na zapas. Z twoja beta jeszcze malutka była ostatnio. Dzidzie podobno widać przy becie powyżej 10000. To że nie widać pecherzyka nie znaczy że go nie ma. Musisz być dobrej myśli. Aaaa i w szpitalach zwykle.maja kiepski sprzęt więc może dlatego nic lekarz nie widział.Nie ma nic. Było jednorazowe
Rossiczka
Moderatorka
Dziewczyny a ja mam do was takie pytanie:
Ćwiczycie? Lub znacie jakieś ćwiczenia które można wykonywać? Szukam na necie ale może któraś z Was jakieś poleci
Ja ćwiczę z Anią Dziedzic, na platformie fit Anka. Jest tam sporo treningów dla brzuchatek.
Jednak trzeba pamiętać że w pierwszym trymestrze niestety może źle to się skończyć
justjestem
Moderatorka
Właśnie myśle nad zakupem po pierwszej wizycie u gina zamówię z jakiej firmy Ci przyjdzie?
W pierwszej ciazy mialam angelsounds i teraz tez ten zamowilam [emoji4]
Ann nie probowalam, ale zaraz jak skoncze tlumaczenia to sprawdze. Zastanawialam sie dzis dokad mam macice, bo brzuch mam taki jak z Marcelem w 5msc, nie wiem czy to wode mi organizm zatrzymuje?
No ja tez jestem ciekawa, tym bardziej, ze zawsze mowil, ze nie chce rodzenstwa jak sie pytalismy...Do tej pory tylko on, pierwsze dziecko w rodzinie. Zobaczymy..My tez jestesmy w podobnym wieku, ja w listopadzie 32.Patula moj syn tez 5 lat i zastanawiam sie jak on przyjmie nowego czlonka rodziny bo jest bardzo wrazliwy i do tego mamin synek. Samej tez ciezko mi sobie cala ta sytuacje wyobrazic ale jestem dobrej mysli
Rossiczka
Moderatorka
Mi w drugiej ciąży brzuch szybko wyskoczył. Z Tobiaszem w 6 msc chodziłam w normalnych jeansach, a z Helenka w 3msc ciążowe ;-)W pierwszej ciazy mialam angelsounds i teraz tez ten zamowilam [emoji4]
Ann nie probowalam, ale zaraz jak skoncze tlumaczenia to sprawdze. Zastanawialam sie dzis dokad mam macice, bo brzuch mam taki jak z Marcelem w 5msc, nie wiem czy to wode mi organizm zatrzymuje?
A posiadać dwójkę dzieci to cudowne uczucie. Ja uwielbiam patrzeć na ich relacje. Jest to niesamowite, oraz to że ma się w sobie jeszcze więcej miłości. Bo ona się nie dzieli na dwoje tylko mnozy.
Dziewczyny, a mowilyscie juz swoim jedynakom, ze beda mialy rodzenstwo? My planujemy naszej corce powiedziec jak brzuch bedzie juz wiekszy, tak zeby oczekiwanie jej sie strasznie nie dluzylo. Mysle, ze sie ucieszy, ale i tak bedzie to dla niej rewolucja
reklama