mh...wole nie uciskacAle co boisz się dotykać brzucha?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mh...wole nie uciskacAle co boisz się dotykać brzucha?
bo ja tak mysle, że tak jak u mnie było 2,5 roku róznicy to trochę rodzenstwo lepiej to znosi. Tobiasz nie miał żadnej obawy że teraz coś straci. Od początku to jest jego Hela i wszystkim dookoła ja przedstawia Teraz boję się, że może nie być tak łatwo Ale zobaczymy. My czekamy aż brzuch urośnie, bo teraz myślę że to dla Niego by była zbyt duża abstrakcjaJa 32 w styczniu, nasz syn tez jedyny wnusio w rodzinie mojej i meza wiec taki rodzynek i tez mowi ze nie chce rodzenstwa ale szczerze ja mam 2 siostry i nie wyobrazam sobie zeby ich nie bylo i tez chcialam zawsze zeby on nie zostal sam jak nas zabraknie
O to dobrze, bo myślałam, że to już wyczuwalna jest. Uspokoilas mnie.Ann nie czuje. Ale zrobilam szybki przeglad i wyczytalam ze do 14 tyg macica jest schowana za wzgorkiem lonowym i dopiero ok 16 tyg jest wyczuwalna. Tak samo jak niemozliwe jest wyczucie ruchow dziecka ponizej 16 tyg
Trzymam kciuki za piekną bete !!!! Będzie dobrze, musi być !Dzięki dziewczyny. Wracamy do Warszawy a rano na betę.
Mąż ze mną pojdzieTrzymam kciuki za piekną bete !!!! Będzie dobrze, musi być !
Niestety nic nie pisała i nie było jej tu...a ma ktoś wieści od @Migdalove ?
martwię się