reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Ann wow! Gratulacje, bez nosidel czasem ciezko wejsc, a co dopiero z takim dodatkowym ciężarem! Marcelik niestety nie chce siedziec za dlugo w tuli [emoji849]
Mnie sie marzy domek w Bieszczadach, nawet maly. Nic wiecej mi do szczescia nie bedzie potrzeba, tylko gory i moja rodzina [emoji4] ja jestem z gor, wiec nie wyobrazam sobie zycia gdzies na równinach. Stad tez mamy na szczescie blisko Alpy [emoji4]

Macice tzn?
No właśnie jak się położysz na plecach i pomacasz rękami dół brzucha tak między pępkiem, a wzrokiem łonowym. To tam powinna być wyczuwalna, niby już w 8tc. Ale ja jeszcze nic nie czuje, kiedy leżę na brzuchu też nic nie czuje jeszcze, a Ty?

Mam pytanie dotyczace lekarstw. Lekarka przepisała mi Acard profilaktycznie . Któraś z was bierze? Na ulotce jest napisane żeby kobiety w ciąży nie brały .

reklama
Do góry