reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Jejku szara daj jutro znać jak zrobisz bete. Koniecznie! Badz dobrej myśli. Kiedy miałaś ostatnia miesiączke? Może rzeczywiście za mała ciaza?

My dzisiaj powiedzieliśmy dziecia o tym ze będą mieli rodzenstwo. Szok na maksa. Ale się ciesza. Moja 8 latka nie pozwala mi nic robic. Każe leżec

Cd miłości do dziecka to ja Wam.powiem ze pierwsze dziecko urodziłam mając 19 lat. W ciążę zaszłam mając 18 i to po 4 msc związku. Ja mieszkałam z rodzicami, uczyłam się a P mieszkał u siebie. Jezu ile ja przeplakalam nocy. Jak sobie poradzimy, jak wogole zareaguje Piotrek na wieść o ciąży. Pesel oczami miałam ze mnie zostawi bo on r9k starszy ze będę na garnuszku u rodziców. A jego reakcja mnie zaskoczyła na maxa. Cieszył się jak głupi. No i po 5 msc po porodzie zrobiłam test a tu bach dwie kreski! Jezu ja się załamałam. Kochałam na maxa Marike ale drugie dziecko 19 lat ? No nie nie nie no i pomyslalam usunę, powiedziałam piotrkowi o ciąży i o tym ze ja nie chce tego dziecka. A on mi wtedy powiedział ze on bardzo mnie kocha ale jeżeli ja podejmę decyzję o usunięciu to on się na to nie zgadza i jeżeli ja nie chce tego dziecka to po porodzie on zabiera Marike i to drugie maleństwo i się wyprowadza i więcej ich nie zobaczę. Nawet nie wiecie jak bardzo mu dzisiaj za to dziekuje, on uswiadomil mi ze przecież dziecko to jest najpiękniejsze co może się przydarzyć czlowiekowi. Byliśmy bardzo młodzi dwójką dzici i daliśmy rade. Dzieci obecnie mają 8 i 7 lat i są wspaniałe, pełne miłości do siebie nawzajem i do innych bliskich ludzi. Jesteśmy szczęśliwi. A tutaj teraz kolejna ciąża i mogą być dwa szkraby
Piotrek znowu oszalal ze szczęścia a ja? Cieszę się ale też się martwię jak damy rade, czy damy wogole? Jesteśmy starsi. Ta ciąża zbędne zupełnie inna. Ale wiem ze nie ważne jak będzie to mam.mam.wsparcie w Piotrku i w swoich dzieciach❤
A miłość do dzieci przyjdzie później. Każdego dnia na nowo odkrywamy jak bardzo zakochujemy się w tych małych istptkach

reklama
Do góry