reklama
Palinka13
Moderator
A co so marudzenia .. rowno dzisiaj mi wskoczylo 33+0 . I jestem mistrzem narzekania oby po ciazy minelo. Poszlam spac dzisiaj przed 4 i tak mam prawie codziennie ale dzisiaj wyjatkowo wstalam przed chwila i znowu z cala reka zdretwiala a wstalam tylko dlatego ze budzik mam na zastrzyk dalej bym spala. Wiec na spanie dobry dzien mam dzisiaj
Ja 5 maja, w naszą rocznicę, strasznie pokłóciłam się z mężem (gdzie jestem zawsze kwiatem lotosu unoszącym się na fali rzeki), syn 4 lata wyprowadzał mnie z równowagi, wszyscy mi tego dnia schodzili z drogi. 6 maja pojechałam do apteki po test, krecha wyszła po 2 sekundach, więc wyjaśniła się przyczyna moich nerwówEj a w ogóle tak mnie naszło, kiedy dowiedziałyście się o ciąży? Ja 30.04, zrobiłam sobie test przed wyjazdem na majówkę, nie licząc na nic bo przez 2 lata się staraliśmy, ale wolałam mieć pewność że mogę chlać
Palinka13
Moderator
mi test wyszedl pierwszy w nasza kolejna rocznice wiec piekny prezentJa 5 maja, w naszą rocznicę, strasznie pokłóciłam się z mężem (gdzie jestem zawsze kwiatem lotosu unoszącym się na fali rzeki), syn 4 lata wyprowadzał mnie z równowagi, wszyscy mi tego dnia schodzili z drogi. 6 maja pojechałam do apteki po test, krecha wyszła po 2 sekundach, więc wyjaśniła się przyczyna moich nerwów
Ja właśnie wybudzialam się z pierwszej drzemkiA co so marudzenia .. rowno dzisiaj mi wskoczylo 33+0 . I jestem mistrzem narzekania oby po ciazy minelo. Poszlam spac dzisiaj przed 4 i tak mam prawie codziennie ale dzisiaj wyjatkowo wstalam przed chwila i znowu z cala reka zdretwiala a wstalam tylko dlatego ze budzik mam na zastrzyk dalej bym spala. Wiec na spanie dobry dzien mam dzisiaj
A już czuje, że druga nadchodzi
Aksamitka28
Fanka BB :)
Ja mam wrażenie, że bardzo działa natura. Pomijając skurcze, bóle itd. masz wyrzut hormonów...mózg pracuje na innych zasadach jest w tym coś niezwykłego najważniejsze to pamiętać od początku, do końca, że to minie i jest ciężko teraz po porodzie momentalnie wjeżdża cudowna dawka oksytocyny, endorfin i innych wspaniałych cudówJa jeszcze nie rodziłam więc pewnie do momentu poczucia pierwszych bóli nie będę się stresować
Palinka13
Moderator
jesli chodzi o prace mozgu to sie zgodze moj dziala na wlasnych zasadach a raczej nie dzialaJa mam wrażenie, że bardzo działa natura. Pomijając skurcze, bóle itd. masz wyrzut hormonów...mózg pracuje na innych zasadach jest w tym coś niezwykłego najważniejsze to pamiętać od początku, do końca, że to minie i jest ciężko teraz po porodzie momentalnie wjeżdża cudowna dawka oksytocyny, endorfin i innych wspaniałych cudów
Mi też ostatnio częściej drętwieją, budzę się a dłoń żyje swoim życiem, trupia taka muszę rozmasowac drugą ręką żeby krew dopłynęłaA co so marudzenia .. rowno dzisiaj mi wskoczylo 33+0 . I jestem mistrzem narzekania oby po ciazy minelo. Poszlam spac dzisiaj przed 4 i tak mam prawie codziennie ale dzisiaj wyjatkowo wstalam przed chwila i znowu z cala reka zdretwiala a wstalam tylko dlatego ze budzik mam na zastrzyk dalej bym spala. Wiec na spanie dobry dzien mam dzisiaj
reklama
Hmm Wy nie możecie spać, a ja w dzień nie mam z tym problemu. Ogarniam syna do szkoły i sama śpię do 11, a później ledwie z obiadem zdążam
Ja mam inny problem...
Błagam podrzućcie jakieś piękne imiona dla dziewczynki, bo nadal nie wiem jak się do niej zwracać
Syn chce Blanka, mężowi się nie podoba i jest jeden wielki zamęt
Ja mam inny problem...
Błagam podrzućcie jakieś piękne imiona dla dziewczynki, bo nadal nie wiem jak się do niej zwracać
Syn chce Blanka, mężowi się nie podoba i jest jeden wielki zamęt