reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
A co so marudzenia .. rowno dzisiaj mi wskoczylo 33+0 . I jestem mistrzem narzekania 😂 oby po ciazy minelo. Poszlam spac dzisiaj przed 4 i tak mam prawie codziennie ale dzisiaj wyjatkowo wstalam przed chwila i znowu z cala reka zdretwiala a wstalam tylko dlatego ze budzik mam na zastrzyk 😂 dalej bym spala. Wiec na spanie dobry dzien mam dzisiaj 😂

Ej a w ogóle tak mnie naszło, kiedy dowiedziałyście się o ciąży? Ja 30.04, zrobiłam sobie test przed wyjazdem na majówkę, nie licząc na nic bo przez 2 lata się staraliśmy, ale wolałam mieć pewność że mogę chlać 😅
Ja 5 maja, w naszą rocznicę, strasznie pokłóciłam się z mężem (gdzie jestem zawsze kwiatem lotosu unoszącym się na fali rzeki), syn 4 lata wyprowadzał mnie z równowagi, wszyscy mi tego dnia schodzili z drogi. 6 maja pojechałam do apteki po test, krecha wyszła po 2 sekundach, więc wyjaśniła się przyczyna moich nerwów ;)

Ja 5 maja, w naszą rocznicę, strasznie pokłóciłam się z mężem (gdzie jestem zawsze kwiatem lotosu unoszącym się na fali rzeki), syn 4 lata wyprowadzał mnie z równowagi, wszyscy mi tego dnia schodzili z drogi. 6 maja pojechałam do apteki po test, krecha wyszła po 2 sekundach, więc wyjaśniła się przyczyna moich nerwów ;)
mi test wyszedl pierwszy w nasza kolejna rocznice 😃 wiec piekny prezent 😍

A co so marudzenia .. rowno dzisiaj mi wskoczylo 33+0 . I jestem mistrzem narzekania 😂 oby po ciazy minelo. Poszlam spac dzisiaj przed 4 i tak mam prawie codziennie ale dzisiaj wyjatkowo wstalam przed chwila i znowu z cala reka zdretwiala a wstalam tylko dlatego ze budzik mam na zastrzyk 😂 dalej bym spala. Wiec na spanie dobry dzien mam dzisiaj 😂
Ja właśnie wybudzialam się z pierwszej drzemki 😅🤣
A już czuje, że druga nadchodzi 😆

Ja jeszcze nie rodziłam więc pewnie do momentu poczucia pierwszych bóli nie będę się stresować 🤣
Ja mam wrażenie, że bardzo działa natura. Pomijając skurcze, bóle itd. masz wyrzut hormonów...mózg pracuje na innych zasadach 🙂 jest w tym coś niezwykłego 🙈 najważniejsze to pamiętać od początku, do końca, że to minie i jest ciężko teraz 🙂 po porodzie momentalnie wjeżdża cudowna dawka oksytocyny, endorfin i innych wspaniałych cudów

Ja mam wrażenie, że bardzo działa natura. Pomijając skurcze, bóle itd. masz wyrzut hormonów...mózg pracuje na innych zasadach 🙂 jest w tym coś niezwykłego 🙈 najważniejsze to pamiętać od początku, do końca, że to minie i jest ciężko teraz 🙂 po porodzie momentalnie wjeżdża cudowna dawka oksytocyny, endorfin i innych wspaniałych cudów
jesli chodzi o prace mozgu to sie zgodze 😂 moj dziala na wlasnych zasadach a raczej nie dziala 😂😂😂😂😂

reklama
Mi też ostatnio częściej drętwieją, budzę się a dłoń żyje swoim życiem, trupia taka 😂 muszę rozmasowac drugą ręką żeby krew dopłynęła

reklama
Do góry