reklama
Palinka13
Moderator
A co so marudzenia .. rowno dzisiaj mi wskoczylo 33+0 . I jestem mistrzem narzekania oby po ciazy minelo. Poszlam spac dzisiaj przed 4 i tak mam prawie codziennie ale dzisiaj wyjatkowo wstalam przed chwila i znowu z cala reka zdretwiala a wstalam tylko dlatego ze budzik mam na zastrzyk dalej bym spala. Wiec na spanie dobry dzien mam dzisiaj
Ja 5 maja, w naszą rocznicę, strasznie pokłóciłam się z mężem (gdzie jestem zawsze kwiatem lotosu unoszącym się na fali rzeki), syn 4 lata wyprowadzał mnie z równowagi, wszyscy mi tego dnia schodzili z drogi. 6 maja pojechałam do apteki po test, krecha wyszła po 2 sekundach, więc wyjaśniła się przyczyna moich nerwówEj a w ogóle tak mnie naszło, kiedy dowiedziałyście się o ciąży? Ja 30.04, zrobiłam sobie test przed wyjazdem na majówkę, nie licząc na nic bo przez 2 lata się staraliśmy, ale wolałam mieć pewność że mogę chlać
Palinka13
Moderator
mi test wyszedl pierwszy w nasza kolejna rocznice wiec piekny prezentJa 5 maja, w naszą rocznicę, strasznie pokłóciłam się z mężem (gdzie jestem zawsze kwiatem lotosu unoszącym się na fali rzeki), syn 4 lata wyprowadzał mnie z równowagi, wszyscy mi tego dnia schodzili z drogi. 6 maja pojechałam do apteki po test, krecha wyszła po 2 sekundach, więc wyjaśniła się przyczyna moich nerwów
Ja właśnie wybudzialam się z pierwszej drzemkiA co so marudzenia .. rowno dzisiaj mi wskoczylo 33+0 . I jestem mistrzem narzekania oby po ciazy minelo. Poszlam spac dzisiaj przed 4 i tak mam prawie codziennie ale dzisiaj wyjatkowo wstalam przed chwila i znowu z cala reka zdretwiala a wstalam tylko dlatego ze budzik mam na zastrzyk dalej bym spala. Wiec na spanie dobry dzien mam dzisiaj
A już czuje, że druga nadchodzi
Aksamitka28
Fanka BB :)
Ja mam wrażenie, że bardzo działa natura. Pomijając skurcze, bóle itd. masz wyrzut hormonów...mózg pracuje na innych zasadach jest w tym coś niezwykłego najważniejsze to pamiętać od początku, do końca, że to minie i jest ciężko teraz po porodzie momentalnie wjeżdża cudowna dawka oksytocyny, endorfin i innych wspaniałych cudówJa jeszcze nie rodziłam więc pewnie do momentu poczucia pierwszych bóli nie będę się stresować
Palinka13
Moderator
jesli chodzi o prace mozgu to sie zgodze moj dziala na wlasnych zasadach a raczej nie dzialaJa mam wrażenie, że bardzo działa natura. Pomijając skurcze, bóle itd. masz wyrzut hormonów...mózg pracuje na innych zasadach jest w tym coś niezwykłego najważniejsze to pamiętać od początku, do końca, że to minie i jest ciężko teraz po porodzie momentalnie wjeżdża cudowna dawka oksytocyny, endorfin i innych wspaniałych cudów
reklama
Mi też ostatnio częściej drętwieją, budzę się a dłoń żyje swoim życiem, trupia taka muszę rozmasowac drugą ręką żeby krew dopłynęłaA co so marudzenia .. rowno dzisiaj mi wskoczylo 33+0 . I jestem mistrzem narzekania oby po ciazy minelo. Poszlam spac dzisiaj przed 4 i tak mam prawie codziennie ale dzisiaj wyjatkowo wstalam przed chwila i znowu z cala reka zdretwiala a wstalam tylko dlatego ze budzik mam na zastrzyk dalej bym spala. Wiec na spanie dobry dzien mam dzisiaj
reklama