Oby kochana oby;*mnie tez boli brzuszek... i to od poniedzialku... tylko ja mam plamienia aleeeee dzisiaj juz ich rano nie zauwazylam moze znikaja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby kochana oby;*mnie tez boli brzuszek... i to od poniedzialku... tylko ja mam plamienia aleeeee dzisiaj juz ich rano nie zauwazylam moze znikaja
zestaw `jestem w ciąży `Kochana co zamawialas od mamy ginekolog ?
Ile czekalas na przesylke? Zamowilam w srode, wczoraj dostalam maila, ze zamowienie skompletowane, troche mam nadzieje, ze dzisiaj juz dojdziezestaw `jestem w ciąży `
ja tez nie mam, chyba ze cos zjem to mnie zamdli trocheJa nadal nie mam mdlosci, jedyny objaw teraz to wstanie na siku w nocy. No i mega duzo sluzu...
3 dni jak sie nie myle, byłam w szoku bo na stronie pisze ze 14 dni ok sie czeka :OIle czekalas na przesylke? Zamowilam w srode, wczoraj dostalam maila, ze zamowienie skompletowane, troche mam nadzieje, ze dzisiaj juz dojdzie
I jak? Ja sobie zamówię segregator ale to jak ju będę miała potwierdzona ciąże u lekarzazestaw `jestem w ciąży `
powiem Ci że mi sie mega podoba ! jeszcze lepsze niż w opisachI jak? Ja sobie zamówię segregator ale to jak ju będę miała potwierdzona ciąże u lekarza
mi sie skóra na twarzy zmieniła, jest troche tłustaZazdroszczę wam rozwijającej się ciazy bez mdlosci