reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

reklama
Hej,
Przybijam piątkę wszystkim umęczonym Mdłościami. Jak tak dalej pójdzie to zostanie ze mnie cień człowieka.
Ja tez padam bardzo wcześnie ledwo wytrzymuje do 21:00 i tak generalnie zasypiam z tym ze budzę się na siusiu średnio 4 razy wiec chodzę w kółko niewyspana i słaba od niejedzenia. Czekam aż się ten koszmar skończy.
Mój Olek wieczorem miał gorączkę i w nocy za to rano był w niezłym humorze wiec poszedł do przedszkola bo dzisiaj fatalny był i dla mnie i dla męża dzień na zostanie w domu. U nas normalnie z katarem i kaszlem dzieci chodzą do przedszkola.

Ja siedzę z pracy do 18 i zajAdam mdłości migdałami.
Trochę zaczynam zchizowac bo siostra mi mówi żebym poszła do lekarza jak mnie boli ten brzuch.
Ale z drugiej strony wszędzie piszą ze takie bóle mogą się pojawić bo macica się rozciąga, dzidziutek rośnie. Nie mam plamien zadnych.
Kurde ciąża zaskoczyla nas bardzo i sobie mówiłam ze do wizyty u lekarza nie będę się nastawiala ani nic a jednak się stresuje, najgorsze jest to ze jest to moja 3 ciąża. Dwie pozostałe na podtrzymaniu od polowy. Ale początki były okej. Z corka miałam tylko straszne mdlosci ale żadnych boli

@soniafka oj jak ja Cię doskonale rozumiem. Na jedzenie patrzeć nie mogę. Na samą myśl mi jest nie dobrze. Wczoraj nawet kupiłam dziecia obiad w barze z domowym jedzeniem a właściwie sami kupili bo ja nie byłam w stanie wejść do środka ani nic im ugotować. Dzisiaj zjadłam kajzerke i serek ale mdli mnie do tej pory. Jem migdaly i tic taci i pije wodę której przed ciążą nie cierpiałam. Ciężko się to zapowiada bo siły brak a pracować niestety trzeba.

reklama
Do góry