reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Zniewolona bedzie dobrze tym razem, musi byc! [emoji4]

Migdalove gratulacje!!! [emoji4]

Elwira Tobie rowniez gratuluje [emoji4]

Anieok tak, dzownilam do ginekolog i najpierw leki a potem paleczki kwasu mlekowego. Razem nie mozna bo zwyczajnie sie wykluczaja.

Ja sie czuje strasznie slabo, mam mdlosci i jestem taka nie do zycia. Jestesmy jeszcze w PL, wyjezdzamy wieczorem, musze jakos odzyc do tego czasu [emoji16]

reklama
Ja mam wizytę na 19.09 i na razie wychodzi mi, że będzie to 8t3d.

@Migdalove gratulacje! Szybko dawaj znać jak wyszła beta :)

@elwira1234 No widzisz, gratulacje [emoji4]

Ja dzisiaj czuje się jakoś średnio, muli mnie, to jedno, ale też trochę mdli. No i nie dopisałam wcześniej, że tak jak przed ciążą naprawdę mało jadłam, tak teraz muszę zjeść cokolwiek, praktycznie co chwile boo tak mnie niekiedy ssie ... [emoji28]

Gratuluje dziewczyny 2 kresek [emoji7]

Ja dzis nie mogę patrzeć na hummus a wczoraj sie objadałam. I mdlosci od rana mam coraz częściej.

Kiedy macie wizyty? I ktory to bd tydzien?
Ja mam 26 września, miałam iść tylko z wynikami a okazuje się, że przyjdę z ciążą (chyba... Zobaczymy jak wyniki) będzie wtedy koniec 5tc a początek 6tc. Oby maleństwo zagniezdzilo się w macicy a nie znowu w jajowodzie, tego się boję najbardziej.

U mnie wczoraj nareszcie wyszły dwie super wyraźne krechy
Pokaż test [emoji4]
Ja mam wizyte 27.09 i bedzie wtedy 6t5d.
Rossiczka aaaa to jednak grudzien ;-)
Idealny czas na zobaczenie serduszka
Ja mam 26 września, miałam iść tylko z wynikami a okazuje się, że przyjdę z ciążą (chyba... Zobaczymy jak wyniki) będzie wtedy koniec 5tc a początek 6tc. Oby maleństwo zagniezdzilo się w macicy a nie znowu w jajowodzie, tego się boję najbardziej.
W twoim akurat przypadku lepiej iść jak najszybciej żeby zobaczyć prawidłowo ulokowany zarodek.

Ja idę jutro rano. Będę miała rozpoczęty 8 tc

Ann_ no wlasnie mam taka nadzieje ze to juz ten czas bedzie ;-) z corka tak bylo :-)
Poza tym ja na urlopie jeszcze a ciezko bylo sie umowic...
Incinta udanej wizyty i dawaj znac po :-)

Cześć! Jutro czeka mnie sądny dzień i bardzo się denerwuję...pierwsze planowe kontrolne usg po in vitro (właściwie to będzie drugie,pierwsze nieplanowane wynikło z mojego krwawienia w zeszłym tygodniu). Bardzo się boję,że powiedzą mi, że to już koniec:( Krwawienie się nie potworzyło, cały tydzień głównie leżałam i tylko pojawiało się brązowe plamienie, teraz już właściwie nic się nie pojawia - ale boję się, że krwiak odklejający kosmówkę, jaki mi wykryli na tamtym usg, załatwił sprawę. W jednej z moich poprzednich ciąż też tak było, że bylo krwawienie i plamienie, był też krwiak, a jak plamienie ustało, to okazało się, że pęcherzyk się zapadł. Proszę, trzymajcie kciuki, żeby jutro było dobrze...nie wiem jak to wszystko wytrzymam, już zaczynam łazić po ścianach:/

Cześć! Jutro czeka mnie sądny dzień i bardzo się denerwuję...pierwsze planowe kontrolne usg po in vitro (właściwie to będzie drugie,pierwsze nieplanowane wynikło z mojego krwawienia w zeszłym tygodniu). Bardzo się boję,że powiedzą mi, że to już koniec:( Krwawienie się nie potworzyło, cały tydzień głównie leżałam i tylko pojawiało się brązowe plamienie, teraz już właściwie nic się nie pojawia - ale boję się, że krwiak odklejający kosmówkę, jaki mi wykryli na tamtym usg, załatwił sprawę. W jednej z moich poprzednich ciąż też tak było, że bylo krwawienie i plamienie, był też krwiak, a jak plamienie ustało, to okazało się, że pęcherzyk się zapadł. Proszę, trzymajcie kciuki, żeby jutro było dobrze...nie wiem jak to wszystko wytrzymam, już zaczynam łazić po ścianach:/
Trzymam kciuki [emoji110] pamiętaj, że nie masz na nic wpływu i nie obwiniaj sie w razie gdyby coś poszło nie tak

reklama
Życzę Ci powidzenia i trzymam kciyki wiem przez co przechodzisz nic by tak nie ucieszylo jak zobaczyc cale i zdrowe malenstwo z tykajacym serduszkiem

Do góry