@anieok prawda, fajnie sie znowu spotkac[emoji846] na kiedy wypada Ci termin porodu?
@Misiactwo ja myślałam że nie kupię witamin, ale znalazłam prawie idealne. Mają odpowiednią ilość tylko zalecanymch składników. Biorę od kilku dni Omegamed Optima Forte.
@Kasia654 rozlało się pewnie dlatego, że za dużo moczu dałaś do próbki. Ale to nic bo kreska jest! I to piękna, gratuluję [emoji173]
@justjestem ja miałam wesele 4 dni przed terminem miesiączki, zrobiłam test ale była blada kreska więc wypiłam drinka jednego i szampana. A tu dwie kreski 2 dni później. Ale bawiłam się dobrze. Teraz mam trochę stresu do czasu powrotu do Niemiec. Będę za tydzień w niedzielę i lecę od razu do ginekologa [emoji849]
@agrest może na wizycie dla pewności powiedz znowu i częstych wymiarach. Lekarz powinien Ci coś przepisać, bo są od tego leki dla ciężarnych. To jest niebezpieczne. Jeśli lekarz nadal Cię oleje to lepiej jak najszybciej bo zmień.
@Migdalove obyś mogła tu z nami być, mam nadzieję że "weekend miodowy" był owocny. Kiedy testujesz?
@Sechmet tylko dwa [emoji32] jej dla mnie 3 to mało. Co oni tacy oszczędni co Anglicy?
Ja mam trochę stres, bo za kilka dni będę w "czarnym tygodniu" czyli 7. Mam za sobą 2 ciążę stracone właśnie w 7 tygodniu i aż mi słabo na sama myśl [emoji12]