reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Kasia ja Ci mogę pokazać mój test na zdjęciu prawie nie widać, na żywo delikatnie. Tez o czułości 25.
received_546091699185222.jpeg
wiec dla jasności poleciałam na Bete. Beta wyszła 22 czyli sam początek ale miesci sie w normach na dany dzien po owulacji. Jutro powtarzam. Więc trzymajcie kciuki [emoji14]

Załączniki

• received_546091699185222.jpeg
    received_546091699185222.jpeg
    32,9 KB · Wyświetleń: 373
reklama
Kazda nawet najmniejsza kreseczka oznacza ciążę!:)
I sama sie teraz o tym przekonałam :)
W zeszly czwartek: cień cienia, który chyba tylko ja widzialam. w dobrym świetle. Robilam zdjecia testu, potem obrabialam bawiac sie suwaczkami kontrastu i cieni i rzeczywiscie taka tyci kreseczka była.
Ale potem pomyslalam, ze to ta biała, ktora zawsze tam jest dała ten cień, ze za bardzo się na tę ciążę nakręcam i to na pewno nie to. Wiec odpuscilam, przestalam o tym myśleć.
We wtorek spontanicznie po południu zrobilam test a tam juz piekne, tlusciutkie dwie kreseczki :))

Dodam ja nadziei na szybką ciążę nie miałam, ze wzgledu na moje problemy, jak juz pisalam pare stron wczesniej... a tu sie udalo juz w pierwszym cyklu starań

Hej dziewczyny.
Ja miałam wizytę we wtorek. Na usg nie było jeszcze niestety nic widać, czyli ciąża jest młodsza niż nam się wydawało. 11.09 kolejna wizyta, powinno być już widać pęcherzyk.
Gorsze jest to, że od 3 dni non stop wymiotuje wszystkim, co tylko zjem .. nie mam sil zaprowadzić córki do zerówki, o tym, żeby cokolwiek zrobić w domu też można zapomnieć ;( mówiłam na wizycie, że wymiotuje, ale lekarz to olal. W pierwszej ciąży wymiotowalam tak samo aż do prawie 20tc, potem już sporadycznie .. boję się jeść i pić, bo i tak wszystko zaraz zwymiotuje. Nie pomagają mi migdały, imbir. Nie mam pomysłu co dalej ;(
Czy któraś z Was ma jakąś radę?

Hej dziewczyny.
Ja miałam wizytę we wtorek. Na usg nie było jeszcze niestety nic widać, czyli ciąża jest młodsza niż nam się wydawało. 11.09 kolejna wizyta, powinno być już widać pęcherzyk.
Gorsze jest to, że od 3 dni non stop wymiotuje wszystkim, co tylko zjem .. nie mam sil zaprowadzić córki do zerówki, o tym, żeby cokolwiek zrobić w domu też można zapomnieć ;( mówiłam na wizycie, że wymiotuje, ale lekarz to olal. W pierwszej ciąży wymiotowalam tak samo aż do prawie 20tc, potem już sporadycznie .. boję się jeść i pić, bo i tak wszystko zaraz zwymiotuje. Nie pomagają mi migdały, imbir. Nie mam pomysłu co dalej ;(
Czy któraś z Was ma jakąś radę?
A może spróbuj coś miętowego, np jakieśdwlikatnie miętowe cukierki do ssania.

Mi nie pomaga ani czarna, zielona, melisa, owocowa, woda, soki. Masakra. Wczoraj teściowa zrobiła mi pyszny rosół, oczywiście i on wylądował w porcelanie. Dzisiaj zjadłam sucharka i kawałek chleba z masłem, też poleciało. Cały czas boli mnie żołądek..

reklama
Właśnie ostatnio próbowałam herbaty mietowej, tylko jak na złość na balkonie mam tylko pieprzowa, a ta mi zupełnie nie pasuje w smaku. Z gumą miętowa jest podobnie :/ nie mam pomysłu. Boję się odwodnienia.
Dokładnie najważniejsze żebyś się nie odwodniła. Wiem że na nudności też pomaga lokomotiv, ale czy przy wymiotach coś by pomógł? Długo się już tak męczysz?

Do góry