reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Hej :) pewnie że można dołączyć. Gratulacje [emoji11] długo się staraliscie?

Cały miesiąc :D Niewiarygodne, tym bardziej, że mój poprzedni lekarz mówił, że mam cykle bezowulacyjne i wielopęcherzykowatość jajników. Cykle w cały świat, co miesiąc, albo dwa. Myślałam, że będę musiała uzbroić się w cierpliwość. A tu taka niespodzianka! :)
A Ty Kasiu na kiedy termin? :)
Jak się czujesz? Masz już pierwsze objawy?

reklama
Cały miesiąc :D Niewiarygodne, tym bardziej, że mój poprzedni lekarz mówił, że mam cykle bezowulacyjne i wielopęcherzykowatość jajników. Cykle w cały świat, co miesiąc, albo dwa. Myślałam, że będę musiała uzbroić się w cierpliwość. A tu taka niespodzianka! :)
A Ty Kasiu na kiedy termin? :)
Jak się czujesz? Masz już pierwsze objawy?
Ja niestety jeszcze starająca o zostanie majówka. Za tydzień testuje i mam nadzieję że zobaczę 2 kreseczki :)

@Misiactwo hej zapraszamy, gratulacje. Moim marzeniem było urodzić wiosna, a szczególnie maj mi się spodobał. Mam już dwóch synów ż końca września i początek października [emoji6][emoji6] to super, że wam się tak udało szybko mimo złych rokowań lekarza.

@justjestem pokrecilam ż tymi tygodniami u mnie dopiero 5 pełnych tygodni nie 6 [emoji28]

@Misiactwo hej zapraszamy, gratulacje. Moim marzeniem było urodzić wiosna, a szczególnie maj mi się spodobał. Mam już dwóch synów ż końca września i początek października [emoji6][emoji6] to super, że wam się tak udało szybko mimo złych rokowań lekarza.

@justjestem pokrecilam ż tymi tygodniami u mnie dopiero 5 pełnych tygodni nie 6 [emoji28]
W jakim wieku synkowie?
Ja tez tym majem jestem zachwycona, to sie nam udało! :)

Dzień dobry Majóweczki,
Jak sie czujecie?
Ja juz w kolejce do laboratorium, czekam na podstawowe badania:)

Misia gratuluje z całego serca! Super, że Wam się udało na kiedy termin??? Uwielbiam takie historie, gdy lekarz kręci głową, a tu nagle tadam. Powodzenia trzymaj sie cieplutko. Wybacz mi moja ciekawość, ale jakie badania robisz teraz w tak wczesnej ciąży??? Wiem może pttanie brzmi głupio, ale swoją ciąże miałam prowadzoną nie w Polsce i po prostu nie wiem co można by zrobić. Za tydzień będę w Pl to też bym sobie zrobiła gdyby się tak udało zajść.....

@Misiactwo starszy 4 lata młodszy 2lata. Właśnie niedługo podwójne urodziny nas czekają. Bo różnica między datami to 10 dni.

Ja się melduję, że po staremu. Nie mam za bardzo apetytu. Ale poza lekkimi bólami w dole brzucha które są chwilowe i raczej normalne i gorącymi piersiami przy dotyku, zasypianiu w ciągu dnia to nie mam objawów wczesnej ciąży [emoji28]

Witam Was i z chęcią dołączę z moją fasoleczką :) Jestem dopiero dwa tygodnie od owulacji a już dwa testy pozytywne i kilka małych objawów. W przyszłym tygodniu idę do ginekologa. Mam nadzieję, że mi wszystko potwierdzi.

reklama
Do góry