reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Hej. Też jestem staraczką z nadzieją na maj 2019. Starania rozpoczęte od lipca 1 cs bez powodzenia, ale może wpływ miał tomograf który robiłam w tamtym cyklu i okropny wirus, który się przyplatal.
W tym cyklu mialam męża w delegacji i w sumie jeden weekend był nasz okaże się 15 września czy owocny wtedy zamierzam testować.

Hej. Też jestem staraczką z nadzieją na maj 2019. Starania rozpoczęte od lipca 1 cs bez powodzenia, ale może wpływ miał tomograf który robiłam w tamtym cyklu i okropny wirus, który się przyplatal.
W tym cyklu mialam męża w delegacji i w sumie jeden weekend był nasz okaże się 15 września czy owocny wtedy zamierzam testować.
Trzymam kciuki. Ja planuje testować trzy dni później. Będziemy razem w niepewności :)

Bolesna owulacja rozpoznaje jako palący ból nad miednica troche kolo biodra z prawej bądz lewej strony o średnim natężeniu. Do tego dochodzą też lekkie mdłości i brak apetytu. Ból utrzymuje się dobrych parę godz. To jest tak, że czasem nawet jak usiąde to zakłuje wyraźniej

Malina2312 trzymamy mocno kciuki. Ja też się wpisałam w majówki a w zasadzie nie wiem czy mam z czym. Ale co by nie było będzie dobrze,co nie dziewczynki:)

Witam Was, też będę mamą w maju 2019, mam wizytę za tydzień ale robiłam testy i betę hcg tydzień temu wartość była 10,6 udało się przy pierwszej owulacji, co było dla mnie sporym szokiem. Wszystkim oczekujacym życzę dużo zdrowia i radości

Gratuluje Agato! Super sprawa na kiedy przewidujesz termin? 87 to Twoj rocznik? Jak tak, to mój też. Jak nie to mój rocznik to 87 gdyby się ktoś zastanawiał
Hahaha. Sorry dziewczyny mam troche specyficzne poczucie humoru. Mi z mężem pierwszy bobas też sie udał przy pierwszym podejsciu:) Natura nie dała nam szansy zmienić zdania, a męża ego podbudowało sie do kolosalnych rozmiarów. Ale to tak bardziej w żartach...

Udało mi się teraz prześledzic tylko kilka stron wstecz forum i widziałam, że pisałaś o córce, w jakim jest wieku? Też mam ogromne obawy o zazdrość... W jakim jest wieku? Tez mam córkę, 5 latek ma. 87 to mój faktycznie mój rocznik. Planowałam jeszcze poczekać z drugim dzieckiem ale generalnie mąż nie chciał więcej dzieci więc gdy nagle mąż się zgodzil wolałam nie czekać do kolejnej zmiany decyzji.

reklama
Do góry