reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
O to czekam na wieści od lekarza A to mieszkacie teraz w Szwajcarii? Na stałe? Ile to już? To chyba mamy blisko do siebie [emoji6] bo ja przy granicy z Francją i Luxenburgiem mieszkam. Jak zbyt wscibskie to olej pytanie. Nie chciałbym tu pisać czegoś czego nie chcesz napisać sama. Z kim tam wyjechalas? Mój starszak chodzi do przedszkola niemieckiego od roku. Ale właśnie zaczął na dwa lata jednak poszedł rok później. A to wszystko dlatego, że jak miał 2 lata dopiero zaczynam mówić i rozumiał tylko Polski, jakoś nie mógł się tam odnaleźć i ciągle przez miesiąc płakał, wręcz krzyczał. No i wtedy urodził się Nikodem więc też to mogło mieć wpływ. Ale po roku już więcej rozumiał po niemiecku i poszło gładko. Bez płaczu i krzykow. Mam wrażenie, że im więcej dzieci tym latwiej. Liczymy teraz bardzo na córkę [emoji173][emoji173]

@ HoneyBe u nas chłopcy maja 2 i 4 lata i powiem Ci że 2 latka trzeba normalnie we wszystkim było starszego pilnować, ale potem się unormowalo więc nie martw się. Potem będą się razem bawić i będziesz śmiała chwilę wytchnienia. Ale na początku na pewno jest trudniej.

Ann napisze Ci PW [emoji4]

Super gratuluję Natalia! Powodzenia i szczęścia! Pytanie do tych bardziej doświadczonych w testowaniu. Czy jest jakiś sens testować dla mnie dziś jeżeli dzień 0 czyli owu był 23 sierpnia??? Są szanse czy coś pokaże czy wstrzymać się???? Bo @ powinna być w czwartek jakby co

Super gratuluję Natalia! Powodzenia i szczęścia! Pytanie do tych bardziej doświadczonych w testowaniu. Czy jest jakiś sens testować dla mnie dziś jeżeli dzień 0 czyli owu był 23 sierpnia??? Są szanse czy coś pokaże czy wstrzymać się???? Bo @ powinna być w czwartek jakby co
Jeżeli coś zaskoczyło to jutro z rannego moczu i przy teście o czułości 10 może już coś pokazać [emoji4]

Ja już po wizycie
emoji4.png
dzidzia ma 0.75 cm serduszko bije
emoji7.png
termin porodu na 24.04 więc z majowkami będę się żegnać ale napewno będę Was podczytywać
emoji6.png
trzymam kciuki za wszystkie ciężarne i te przed testowaniem
emoji4.png
Super wiadomość:D Gratuluję!

justjestem a napisz mi proszę jak u Was było z zazdrością starszego o młodsze dziecko? Było coś takiego? Widzisz nasza córa jest super ważna dla nas i nie chcę jej dać odczuć, że zjechała na boczny tor. A jeżeli bobo nr dwa będzie podobne do pierwszego no to nie ma mocy się nie rozdwoje... i stąd moje obawy. Z jednej strony chcę żeby między dziećmi nie było dużej różnicy wieku, żeby się dogadały, ale z drugiej przez większość czasu to będę ja kontra dwa bobasy

Ja już po wizycie [emoji4] dzidzia ma 0.75 cm serduszko bije [emoji7] termin porodu na 24.04 więc z majowkami będę się żegnać ale napewno będę Was podczytywać[emoji6] trzymam kciuki za wszystkie ciężarne i te przed testowaniem[emoji4]

Kochana Gratuluję serduszka i życzę wspaniałych 9 miesięcy :) a w sumie to już trochę mniej :D
Czyli jednak udało Ci się zostać na kwietniówkach to pewnie dziewczyny szczęśliwe , że wróciłaś do nich - trzymajcie się do końca razem . Buziaki ;***

Sorki wielkie pytanie miało być skierowane do Ann.... To był tylko zaznaczony Twój cytat a nie wypowiedz sorka za to. Tak to jest jak z pracy sie jednym okiem pisze. Haha. Ann wywołana do tablicy w yakim razie

reklama
Mi np 10 dpo nie pokazał nic, biały test, ale 12 dpo już ładna kreska. W poprzedniej ciąży 11dpo. Ale są dziewczyny co i w 8dpo zobaczą kreski. Musisz spróbować jeśli się niecierpliwisz.

Do góry