reklama
Hahahaha!Dzięki wielkie Meliska! Muszę napisać poprawiłaś mi humor. Tymi fluidkami i tym, że to nie tylko ja mam taką rozkminę. Mąż mówi to samo, że będzie już duża dziewczynka i że za jakiś tam czas będzie się cieszyć z rodzeństwa. Jak już maluch będzie w stanie coś tam ogarnąć. Tylko pytanie czy nadążymy z dużymi brzuchami za naszymi brzdącami. Bo moja córka ostatnio dała taki popis na spacerze, że szczęka o beton. Kiedy testujesz czy Ty może już potwierdzona??? Powiedzcie mi dziewczyny jest sens sikać w ciagu dnia czy lepszy poranny siusiek.
Meliska89
Fanka BB :)
Cieszę się że trochę Cię rozbawilam no moja też lata jak szalona i wszędzie jej pełno. Jak zostawiam ja z moją mamą na parę godzin to babcia wygląda potem jakby co najmniej maraton przebiegła ale myślę że jakoś forma będzie do końca jakby co. W pierwszej ciąży bardzo dobrze się czułam i przy drugiej będę na to liczyła. Jeśli się nie uda to ktoś do pomocy na szczęście się znajdzie. Ja dopiero w trakcie starań jestem. Okres ma przyjść koło 18 września więc jeszcze dużo czasu do testowania.Hahahaha!Dzięki wielkie Meliska! Muszę napisać poprawiłaś mi humor. Tymi fluidkami i tym, że to nie tylko ja mam taką rozkminę. Mąż mówi to samo, że będzie już duża dziewczynka i że za jakiś tam czas będzie się cieszyć z rodzeństwa. Jak już maluch będzie w stanie coś tam ogarnąć. Tylko pytanie czy nadążymy z dużymi brzuchami za naszymi brzdącami. Bo moja córka ostatnio dała taki popis na spacerze, że szczęka o beton. Kiedy testujesz czy Ty może już potwierdzona??? Powiedzcie mi dziewczyny jest sens sikać w ciagu dnia czy lepszy poranny siusiek.
Pociesz Cię że moja ma pół roku i bardzo bym chciała już drugie [emoji23]Hahahaha!Dzięki wielkie Meliska! Muszę napisać poprawiłaś mi humor. Tymi fluidkami i tym, że to nie tylko ja mam taką rozkminę. Mąż mówi to samo, że będzie już duża dziewczynka i że za jakiś tam czas będzie się cieszyć z rodzeństwa. Jak już maluch będzie w stanie coś tam ogarnąć. Tylko pytanie czy nadążymy z dużymi brzuchami za naszymi brzdącami. Bo moja córka ostatnio dała taki popis na spacerze, że szczęka o beton. Kiedy testujesz czy Ty może już potwierdzona??? Powiedzcie mi dziewczyny jest sens sikać w ciagu dnia czy lepszy poranny siusiek.
Hahaha Creazole z Was straszne!! Powiem Wam z autopsji, ze jak moja wyskoczyla ze mnie, zapłakany mąż wrócił na sale przepraszając, a ja na to no coś Ty robimy drugie i to szybko( a to podczas szycia było), a teraz mnie strach obleciał ah kobietą być....
Natalia91
Fanka BB :)
Ja dzisiaj mam już wizytę i 7 tydzień [emoji6]I jak Natalia potwierdzona sprawa już u Ciebie? Oficjalnie oczekujesz? No to wow 14 miesięcy. Szacun
@Natalia91 trzymam kciuki [emoji1]
justjestem
Moderatorka
Moj Zuczek ma 22 miesiace [emoji4] wiec w sumie tez malutki jeszcze. Straszny przytulasek [emoji4]
reklama
Trzymam kciuki [emoji4] daj znać po [emoji7]Ja dzisiaj mam już wizytę i 7 tydzień [emoji6]