reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Hahahaha!Dzięki wielkie Meliska! Muszę napisać poprawiłaś mi humor. Tymi fluidkami i tym, że to nie tylko ja mam taką rozkminę. Mąż mówi to samo, że będzie już duża dziewczynka i że za jakiś tam czas będzie się cieszyć z rodzeństwa. Jak już maluch będzie w stanie coś tam ogarnąć. Tylko pytanie czy nadążymy z dużymi brzuchami za naszymi brzdącami. Bo moja córka ostatnio dała taki popis na spacerze, że szczęka o beton. Kiedy testujesz czy Ty może już potwierdzona??? Powiedzcie mi dziewczyny jest sens sikać w ciagu dnia czy lepszy poranny siusiek.

Hahahaha!Dzięki wielkie Meliska! Muszę napisać poprawiłaś mi humor. Tymi fluidkami i tym, że to nie tylko ja mam taką rozkminę. Mąż mówi to samo, że będzie już duża dziewczynka i że za jakiś tam czas będzie się cieszyć z rodzeństwa. Jak już maluch będzie w stanie coś tam ogarnąć. Tylko pytanie czy nadążymy z dużymi brzuchami za naszymi brzdącami. Bo moja córka ostatnio dała taki popis na spacerze, że szczęka o beton. Kiedy testujesz czy Ty może już potwierdzona??? Powiedzcie mi dziewczyny jest sens sikać w ciagu dnia czy lepszy poranny siusiek.
Cieszę się że trochę Cię rozbawilam :) no moja też lata jak szalona i wszędzie jej pełno. Jak zostawiam ja z moją mamą na parę godzin to babcia wygląda potem jakby co najmniej maraton przebiegła :) ale myślę że jakoś forma będzie do końca jakby co. W pierwszej ciąży bardzo dobrze się czułam i przy drugiej będę na to liczyła. Jeśli się nie uda to ktoś do pomocy na szczęście się znajdzie. Ja dopiero w trakcie starań jestem. Okres ma przyjść koło 18 września więc jeszcze dużo czasu do testowania.

Pociesz Cię że moja ma pół roku i bardzo bym chciała już drugie [emoji23]

Hahaha Creazole z Was straszne!! Powiem Wam z autopsji, ze jak moja wyskoczyla ze mnie, zapłakany mąż wrócił na sale przepraszając, a ja na to no coś Ty robimy drugie i to szybko( a to podczas szycia było), a teraz mnie strach obleciał :) ah kobietą być....

reklama
Do góry