reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2025

reklama
Ja tam widzę drugą kreskę 🥰 ale faktycznie badanie z krwi będzie bardziej miarodajne🙂

Zobacz załącznik 1659366
Takie coś dostałam... Beta też już jest, wyszło 784, wzrost po 48h o 104% więc wygląda na to że wszystko jest ok😊
Super wzrosło!✊🏼🥰
Ahh i krew już się nie pojawiła 🙂 wiec może faktycznie jakieś naczynko poszło... A poza tym jestem wykończona... Najchętniej już bym się spać położyła... Też tak macie?
To dobrze, może to było jednorazowe✊🏼 Ja wracam z pracy i leżę.. wstanę wstawię pranie i znowu leżę, pójdę podlać kwiaty, to się zmacham i usiądę🫣 brak energii totalny. Mąż na szczęście gotuje i ogarnia, bo ja nie mam mocy

I jak tam dziś? Wszystko ok?☺️

Jak samopoczucie dziewczyny?
Wszystko ok, no może poza tym, że śpię na stojąco... Musiałam wcześniej wstać bo miałam rano badanie USG Doppler nóg (zapisałam się jeszcze przed testem ciążowym), a jeszcze musiałam z mojej wioski dojechać; jedna żyła do zrobienia, no ale nie na teraz. Ciekawe jak to po kolejnej ciąży będzie wyglądało 🤪
A jak u Ciebie?

Takie masz podane normy w laboratorium?

Coś tam się zadziało. Skocz na betę najlepiej, powtórz test jutro, pojutrze. Zobaczysz czy

Takie masz podane normy w laboratorium?

Coś tam się zadziało. Skocz na betę najlepiej, powtórz test jutro, pojutrze. Zobaczysz czy ciemnieje😉
Powotrzylam, niestety jaśniejszy niż wczoraj. Już przekreśliłam ten cykl i czekam na miesiączkę.

Powotrzylam, niestety jaśniejszy niż wczoraj. Już przekreśliłam ten cykl i czekam na miesiączkę.
Przykro mi! Czasami tak się dzieje.. trzymam kciuki za kolejny cykl ✊🏼😊
Wszystko ok, no może poza tym, że śpię na stojąco... Musiałam wcześniej wstać bo miałam rano badanie USG Doppler nóg (zapisałam się jeszcze przed testem ciążowym), a jeszcze musiałam z mojej wioski dojechać; jedna żyła do zrobienia, no ale nie na teraz. Ciekawe jak to po kolejnej ciąży będzie wyglądało 🤪
A jak u Ciebie?
A miałaś wcześniej już usuwane żylaki? Ja dziś o dziwo dobrze się czuję, nic nie boli i jakby energii więcej 🤗 mój organizm się cieszy, że weekend w natarciu i będzie można dłużej pospać😊

Przykro mi! Czasami tak się dzieje.. trzymam kciuki za kolejny cykl ✊🏼😊

A miałaś wcześniej już usuwane żylaki? Ja dziś o dziwo dobrze się czuję, nic nie boli i jakby energii więcej 🤗 mój organizm się cieszy, że weekend w natarciu i będzie można dłużej pospać😊
Nie miałam usuwanych, ale wiem, że mnie to czeka. Moja mama i jej rodzeństwo mieli więc genetycznie jestem na nie skazana. W sumie do poprzedniej ciąży nie wyglądało to najgorzej, po ciąży się pogorszyło. Ale na razie nie boli, nie puchnie, bardziej chciałam się dowiedzieć czy można zrobić coś żeby zatrzymać postęp , jakieś maści, leki... Ale lekarz stwierdził, że one nic nie dają, wyrzucanie pieniędzy w błoto, mogę jedynie nosić uciskowe rajstopy/pończochy.
U nas na weekend mamy dwójkę dzieci gratis (siostrzeńcy męża), a jeszcze mąż ma nocki dziś i jutro, więc raczej nici ze spania i odpoczynku. Trzymajcie kciuki żebym dotrwała do niedzielnego popołudnia😉

reklama
Do góry