reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2025

Dobrze, że was posłuchałam i zrobiłam rano też ten progesteron... Zauważyłam przed chwilą lekkie plamienie. Brzuch mnie nie boli, więc mam nadzieję że to nic poważnego, ale przynajmniej będę wiedziała czy nie to jest przyczyną. Szkoda, że jeszcze wyników nie ma...
O kurczę, spróbuj może na cito umówić się do lekarza? Dużo tego plamienia?

reklama
daj znać jak przyjdą !
Bety jeszcze nie ma, progesteron 15,33 norma dla pierwszego trymestru od 2,8-147 więc szału nie ma, ale w normie
To spokojnie, u mnie tak się zaczynało oczyszczanie krwiaka. Nic cię nie boli przy tym?
Nic nie boli, więc jestem miarę spokojna. Będę obserwować, jak będzie tego więcej i zacznie boleć to jadę do szpitala, ale póki co liczę na to że przy nast wizycie w toalecie będzie już czysto 🙂

Ostatnia edycja:
Hej, czy jest ktoś z terminem na maj 2025? Jeżeli taki temat już powstał to proszę o przekierowanie, chętnie dołączę 😉
Hej, jestem w 30 dniu cyklu, 12 dni po owulacji. W poniedziałek 9 dzień po owulacji test śnieżnobiały, dziś coś takiego jak na zdjęciu. Boję się, że robię sobie złudne nadzieje, a to po prostu jakiś błąd...

Załączniki

• 20240905_101431.jpg
    20240905_101431.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 166
Bety jeszcze nie ma, progesteron 15,33 norma dla pierwszego trymestru od 2,8-147 więc szału nie ma, ale w normie

Nic nie boli, więc jestem miarę spokojna. Będę obserwować, jak będzie tego więcej i zacznie boleć to jadę do szpitala, ale póki co liczę na to że przy nast wizycie w toalecie będzie już czysto 🙂
Takie masz podane normy w laboratorium?
Hej, jestem w 30 dniu cyklu, 12 dni po owulacji. W poniedziałek 9 dzień po owulacji test śnieżnobiały, dziś coś takiego jak na zdjęciu. Boję się, że robię sobie złudne nadzieje, a to po prostu jakiś błąd...
Coś tam się zadziało. Skocz na betę najlepiej, powtórz test jutro, pojutrze. Zobaczysz czy ciemnieje😉

jak beta ? Myślę że warto byłoby podjechać do ginekologa zanim zacznie boleć lub będzie krwawienie bo wtedy może być już za późno

kreska widoczna :) zrób jutro bhcg z krwi w laboratorium to najbardziej wiarygodne badanie potwierdzające ciążę :)

reklama
Ja tam widzę drugą kreskę 🥰 ale faktycznie badanie z krwi będzie bardziej miarodajne🙂
Takie masz podane normy w laboratorium?
Screenshot_20240905-143400.png
Takie coś dostałam... Beta też już jest, wyszło 784, wzrost po 48h o 104% więc wygląda na to że wszystko jest ok😊

Do góry