O kurczę, spróbuj może na cito umówić się do lekarza? Dużo tego plamienia?Dobrze, że was posłuchałam i zrobiłam rano też ten progesteron... Zauważyłam przed chwilą lekkie plamienie. Brzuch mnie nie boli, więc mam nadzieję że to nic poważnego, ale przynajmniej będę wiedziała czy nie to jest przyczyną. Szkoda, że jeszcze wyników nie ma...
reklama
Pani_Zabuch
Fanka BB :)
Nie dużo, wydzielina lekko podbarwiona krwią... Pewnie jakieś uszkodzone naczynko tylko wyniki sprawdzam chwilę, ale niestety nadal w trakcie realizacji...O kurczę, spróbuj może na cito umówić się do lekarza? Dużo tego plamienia?
To spokojnie, u mnie tak się zaczynało oczyszczanie krwiaka. Nic cię nie boli przy tym?Nie dużo, wydzielina lekko podbarwiona krwią... Pewnie jakieś uszkodzone naczynko tylko wyniki sprawdzam chwilę, ale niestety nadal w trakcie realizacji...
Pani_Zabuch
Bety jeszcze nie ma, progesteron 15,33 norma dla pierwszego trymestru od 2,8-147 więc szału nie ma, ale w normiedaj znać jak przyjdą !
Nic nie boli, więc jestem miarę spokojna. Będę obserwować, jak będzie tego więcej i zacznie boleć to jadę do szpitala, ale póki co liczę na to że przy nast wizycie w toalecie będzie już czystoTo spokojnie, u mnie tak się zaczynało oczyszczanie krwiaka. Nic cię nie boli przy tym?
Ostatnia edycja:
kamilaa919
Hej, jestem w 30 dniu cyklu, 12 dni po owulacji. W poniedziałek 9 dzień po owulacji test śnieżnobiały, dziś coś takiego jak na zdjęciu. Boję się, że robię sobie złudne nadzieje, a to po prostu jakiś błąd...Hej, czy jest ktoś z terminem na maj 2025? Jeżeli taki temat już powstał to proszę o przekierowanie, chętnie dołączę
Załączniki
Takie masz podane normy w laboratorium?Bety jeszcze nie ma, progesteron 15,33 norma dla pierwszego trymestru od 2,8-147 więc szału nie ma, ale w normie
Nic nie boli, więc jestem miarę spokojna. Będę obserwować, jak będzie tego więcej i zacznie boleć to jadę do szpitala, ale póki co liczę na to że przy nast wizycie w toalecie będzie już czysto
Coś tam się zadziało. Skocz na betę najlepiej, powtórz test jutro, pojutrze. Zobaczysz czy ciemniejeHej, jestem w 30 dniu cyklu, 12 dni po owulacji. W poniedziałek 9 dzień po owulacji test śnieżnobiały, dziś coś takiego jak na zdjęciu. Boję się, że robię sobie złudne nadzieje, a to po prostu jakiś błąd...
jak beta ? Myślę że warto byłoby podjechać do ginekologa zanim zacznie boleć lub będzie krwawienie bo wtedy może być już za późnoBety jeszcze nie ma, progesteron 15,33 norma dla pierwszego trymestru od 2,8-147 więc szału nie ma, ale w normie
Nic nie boli, więc jestem miarę spokojna. Będę obserwować, jak będzie tego więcej i zacznie boleć to jadę do szpitala, ale póki co liczę na to że przy nast wizycie w toalecie będzie już czysto
kreska widoczna zrób jutro bhcg z krwi w laboratorium to najbardziej wiarygodne badanie potwierdzające ciążęHej, jestem w 30 dniu cyklu, 12 dni po owulacji. W poniedziałek 9 dzień po owulacji test śnieżnobiały, dziś coś takiego jak na zdjęciu. Boję się, że robię sobie złudne nadzieje, a to po prostu jakiś błąd...
Daj znać jak się czujesz i jak wynikiNie dużo, wydzielina lekko podbarwiona krwią... Pewnie jakieś uszkodzone naczynko tylko wyniki sprawdzam chwilę, ale niestety nadal w trakcie realizacji...
reklama
Pani_Zabuch
Ja tam widzę drugą kreskę ale faktycznie badanie z krwi będzie bardziej miarodajneHej, jestem w 30 dniu cyklu, 12 dni po owulacji. W poniedziałek 9 dzień po owulacji test śnieżnobiały, dziś coś takiego jak na zdjęciu. Boję się, że robię sobie złudne nadzieje, a to po prostu jakiś błąd...
Takie masz podane normy w laboratorium?
Takie coś dostałam... Beta też już jest, wyszło 784, wzrost po 48h o 104% więc wygląda na to że wszystko jest ok