reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2025

reklama
Powotrzylam, niestety jaśniejszy niż wczoraj. Już przekreśliłam ten cykl i czekam na miesiączkę.

Przy tak jaśniutkich kreskach, wystarczy że więcej piłaś dzień wcześniej i mocz był bardziej rozrzedzony. Różnie może być. Ja tam trzymam za Ciebie kciuki... I za siebie...
Zobacz załącznik 1659629
Najbliższe dni wiele wyjaśnią, a tymczasem:
Dzień dobry! 😄
Też myślę, że ten cień na teście skądś się wziął. W takiej sytuacji chyba lepiej potwierdzić testem z krwi. On jest niewrażliwy na np. ilość wypitej wody itp.

Tymczasem witamy😊
Również trzymam kciuki żebyśmy razem dotrwały do maja😉

Nie miałam usuwanych, ale wiem, że mnie to czeka. Moja mama i jej rodzeństwo mieli więc genetycznie jestem na nie skazana. W sumie do poprzedniej ciąży nie wyglądało to najgorzej, po ciąży się pogorszyło. Ale na razie nie boli, nie puchnie, bardziej chciałam się dowiedzieć czy można zrobić coś żeby zatrzymać postęp , jakieś maści, leki... Ale lekarz stwierdził, że one nic nie dają, wyrzucanie pieniędzy w błoto, mogę jedynie nosić uciskowe rajstopy/pończochy.
U nas na weekend mamy dwójkę dzieci gratis (siostrzeńcy męża), a jeszcze mąż ma nocki dziś i jutro, więc raczej nici ze spania i odpoczynku. Trzymajcie kciuki żebym dotrwała do niedzielnego popołudnia😉
Trzymam kciuki za cierpliwość i podziwiam za chęci opieki nad taką zgrają dzieciaczków😀 ja bym tego nie ogarnęła😂
Hej hej! Witam się na razie nieśmiało 🙈 ale już widzę wsparcie z poprzedniej ciąży i wątku więc biorę to za dobry znak @Pani_Zabuch 😜
Hej, witamy!😊 jesteś po teście/becie? Jak się czujesz?😊
Przy tak jaśniutkich kreskach, wystarczy że więcej piłaś dzień wcześniej i mocz był bardziej rozrzedzony. Różnie może być. Ja tam trzymam za Ciebie kciuki... I za siebie...
Zobacz załącznik 1659629
Dzień dobry! 😄
Hej! Witaj😊 czy to Twój test? Bardzo jasna ta kreseczka, robiłaś może betę?

Też myślę, że ten cień na teście skądś się wziął. W takiej sytuacji chyba lepiej potwierdzić testem z krwi. On jest niewrażliwy na np. ilość wypitej wody itp.

Tymczasem witamy😊
Również trzymam kciuki żebyśmy razem dotrwały do maja😉
Zobacz załącznik 1659629
Dzień dobry! 😄
Zrobiłam dziś rano, też ledwo widoczna ale jest. Chyba faktycznie pójdę na betę, nawet jeśli to biochemiczna będzie czarno na białym.. Dziękuję i również trzymam kciuki za Ciebie ☺️

Załączniki

• Screenshot_20240907_082125_Gallery.jpg
    Screenshot_20240907_082125_Gallery.jpg
    496,1 KB · Wyświetleń: 114
Zrobiłam dziś rano, też ledwo widoczna ale jest. Chyba faktycznie pójdę na betę, nawet jeśli to biochemiczna będzie czarno na białym.. Dziękuję i również trzymam kciuki za Ciebie ☺️
Najlepiej skocz na betę. Mi takie jaśniutkie wychodziły w styczniu, też nie potrafiłam stwierdzić czy one ciemnieją czy jaśnieją. 5 dni po terminie spodziewanej miesiączki przyszedł „okres”.

reklama
Nie mam regularnych cykli.
Natka, przepraszam, ale nie chcę analiz, rad itd. Trochę się staraliśmy o drugą ciążę. Fajnie, że jest, że coś zaskoczyło. Czy wyjdzie biochem, czy będzie zdrowy bobasek za 9 miesięcy to pokażą najbliższe dni.
Miło znów mieć nadzieję. 🙂
Jasne, trzymam kciuki żeby wszystko poszło w dobrym kierunku ✊🏼

Do góry