Pani_Zabuch
Fanka BB :)
No proszę! Co za spotkanieHej hej! Witam się na razie nieśmiało ale już widzę wsparcie z poprzedniej ciąży i wątku więc biorę to za dobry znak @Pani_Zabuch
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No proszę! Co za spotkanieHej hej! Witam się na razie nieśmiało ale już widzę wsparcie z poprzedniej ciąży i wątku więc biorę to za dobry znak @Pani_Zabuch
Powotrzylam, niestety jaśniejszy niż wczoraj. Już przekreśliłam ten cykl i czekam na miesiączkę.
Też myślę, że ten cień na teście skądś się wziął. W takiej sytuacji chyba lepiej potwierdzić testem z krwi. On jest niewrażliwy na np. ilość wypitej wody itp.Przy tak jaśniutkich kreskach, wystarczy że więcej piłaś dzień wcześniej i mocz był bardziej rozrzedzony. Różnie może być. Ja tam trzymam za Ciebie kciuki... I za siebie...
Zobacz załącznik 1659629
Najbliższe dni wiele wyjaśnią, a tymczasem:
Dzień dobry!
Trzymam kciuki za cierpliwość i podziwiam za chęci opieki nad taką zgrają dzieciaczków ja bym tego nie ogarnęłaNie miałam usuwanych, ale wiem, że mnie to czeka. Moja mama i jej rodzeństwo mieli więc genetycznie jestem na nie skazana. W sumie do poprzedniej ciąży nie wyglądało to najgorzej, po ciąży się pogorszyło. Ale na razie nie boli, nie puchnie, bardziej chciałam się dowiedzieć czy można zrobić coś żeby zatrzymać postęp , jakieś maści, leki... Ale lekarz stwierdził, że one nic nie dają, wyrzucanie pieniędzy w błoto, mogę jedynie nosić uciskowe rajstopy/pończochy.
U nas na weekend mamy dwójkę dzieci gratis (siostrzeńcy męża), a jeszcze mąż ma nocki dziś i jutro, więc raczej nici ze spania i odpoczynku. Trzymajcie kciuki żebym dotrwała do niedzielnego popołudnia
Hej, witamy! jesteś po teście/becie? Jak się czujesz?Hej hej! Witam się na razie nieśmiało ale już widzę wsparcie z poprzedniej ciąży i wątku więc biorę to za dobry znak @Pani_Zabuch
Hej! Witaj czy to Twój test? Bardzo jasna ta kreseczka, robiłaś może betę?Przy tak jaśniutkich kreskach, wystarczy że więcej piłaś dzień wcześniej i mocz był bardziej rozrzedzony. Różnie może być. Ja tam trzymam za Ciebie kciuki... I za siebie...
Zobacz załącznik 1659629
Dzień dobry!
A w jakim dniu cyklu jesteś? Ile do miesiączki?Mój. Nie robiłam.
Też myślę, że ten cień na teście skądś się wziął. W takiej sytuacji chyba lepiej potwierdzić testem z krwi. On jest niewrażliwy na np. ilość wypitej wody itp.
Tymczasem witamy
Również trzymam kciuki żebyśmy razem dotrwały do maja
Zrobiłam dziś rano, też ledwo widoczna ale jest. Chyba faktycznie pójdę na betę, nawet jeśli to biochemiczna będzie czarno na białym.. Dziękuję i również trzymam kciuki za CiebiePrzy tak jaśniutkich kreskach, wystarczy że więcej piłaś dzień wcześniej i mocz był bardziej rozrzedzony. Różnie może być. Ja tam trzymam za Ciebie kciuki... I za siebie...
Zobacz załącznik 1659629
Dzień dobry!
Najlepiej skocz na betę. Mi takie jaśniutkie wychodziły w styczniu, też nie potrafiłam stwierdzić czy one ciemnieją czy jaśnieją. 5 dni po terminie spodziewanej miesiączki przyszedł „okres”.Zrobiłam dziś rano, też ledwo widoczna ale jest. Chyba faktycznie pójdę na betę, nawet jeśli to biochemiczna będzie czarno na białym.. Dziękuję i również trzymam kciuki za Ciebie
Jasne, trzymam kciuki żeby wszystko poszło w dobrym kierunkuNie mam regularnych cykli.
Natka, przepraszam, ale nie chcę analiz, rad itd. Trochę się staraliśmy o drugą ciążę. Fajnie, że jest, że coś zaskoczyło. Czy wyjdzie biochem, czy będzie zdrowy bobasek za 9 miesięcy to pokażą najbliższe dni.
Miło znów mieć nadzieję.