reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2025

reklama
Powotrzylam, niestety jaśniejszy niż wczoraj. Już przekreśliłam ten cykl i czekam na miesiączkę.

Przy tak jaśniutkich kreskach, wystarczy że więcej piłaś dzień wcześniej i mocz był bardziej rozrzedzony. Różnie może być. Ja tam trzymam za Ciebie kciuki... I za siebie...
Zobacz załącznik 1659629
Najbliższe dni wiele wyjaśnią, a tymczasem:
Dzień dobry! 😄
Też myślę, że ten cień na teście skądś się wziął. W takiej sytuacji chyba lepiej potwierdzić testem z krwi. On jest niewrażliwy na np. ilość wypitej wody itp.

Tymczasem witamy😊
Również trzymam kciuki żebyśmy razem dotrwały do maja😉

Nie miałam usuwanych, ale wiem, że mnie to czeka. Moja mama i jej rodzeństwo mieli więc genetycznie jestem na nie skazana. W sumie do poprzedniej ciąży nie wyglądało to najgorzej, po ciąży się pogorszyło. Ale na razie nie boli, nie puchnie, bardziej chciałam się dowiedzieć czy można zrobić coś żeby zatrzymać postęp , jakieś maści, leki... Ale lekarz stwierdził, że one nic nie dają, wyrzucanie pieniędzy w błoto, mogę jedynie nosić uciskowe rajstopy/pończochy.
U nas na weekend mamy dwójkę dzieci gratis (siostrzeńcy męża), a jeszcze mąż ma nocki dziś i jutro, więc raczej nici ze spania i odpoczynku. Trzymajcie kciuki żebym dotrwała do niedzielnego popołudnia😉
Trzymam kciuki za cierpliwość i podziwiam za chęci opieki nad taką zgrają dzieciaczków😀 ja bym tego nie ogarnęła😂
Hej hej! Witam się na razie nieśmiało 🙈 ale już widzę wsparcie z poprzedniej ciąży i wątku więc biorę to za dobry znak @Pani_Zabuch 😜
Hej, witamy!😊 jesteś po teście/becie? Jak się czujesz?😊
Przy tak jaśniutkich kreskach, wystarczy że więcej piłaś dzień wcześniej i mocz był bardziej rozrzedzony. Różnie może być. Ja tam trzymam za Ciebie kciuki... I za siebie...
Zobacz załącznik 1659629
Dzień dobry! 😄
Hej! Witaj😊 czy to Twój test? Bardzo jasna ta kreseczka, robiłaś może betę?

Też myślę, że ten cień na teście skądś się wziął. W takiej sytuacji chyba lepiej potwierdzić testem z krwi. On jest niewrażliwy na np. ilość wypitej wody itp.

Tymczasem witamy😊
Również trzymam kciuki żebyśmy razem dotrwały do maja😉
Zobacz załącznik 1659629
Dzień dobry! 😄
Zrobiłam dziś rano, też ledwo widoczna ale jest. Chyba faktycznie pójdę na betę, nawet jeśli to biochemiczna będzie czarno na białym.. Dziękuję i również trzymam kciuki za Ciebie ☺️

Załączniki

• Screenshot_20240907_082125_Gallery.jpg
    Screenshot_20240907_082125_Gallery.jpg
    496,1 KB · Wyświetleń: 107
Zrobiłam dziś rano, też ledwo widoczna ale jest. Chyba faktycznie pójdę na betę, nawet jeśli to biochemiczna będzie czarno na białym.. Dziękuję i również trzymam kciuki za Ciebie ☺️
Najlepiej skocz na betę. Mi takie jaśniutkie wychodziły w styczniu, też nie potrafiłam stwierdzić czy one ciemnieją czy jaśnieją. 5 dni po terminie spodziewanej miesiączki przyszedł „okres”.

reklama
Nie mam regularnych cykli.
Natka, przepraszam, ale nie chcę analiz, rad itd. Trochę się staraliśmy o drugą ciążę. Fajnie, że jest, że coś zaskoczyło. Czy wyjdzie biochem, czy będzie zdrowy bobasek za 9 miesięcy to pokażą najbliższe dni.
Miło znów mieć nadzieję. 🙂
Jasne, trzymam kciuki żeby wszystko poszło w dobrym kierunku ✊🏼

Do góry