reklama
Ja cały czas jestem przerażona Poważnie. Ale wiem, że odpowiednie jedzenie, prawidłowo podane, jest bezpieczne.Nie boicie się udławienia? Ja ma straszne opory
Długo musiałam walczyć ze sobą (pomogły mi bardzo wypowiedzi dziewczyn z forum), żeby zrozumieć, że odruch wymiotny, czy np kaszel to naturalna i dobra odpowiedź ze strony małego organizmu, który uczy się radzić sobie z taką formą jedzenia.
Wiadomo, że trzeba zachować ostrożność i czujność, ale też dać szansę
No i ja póki co podaję w kawałkach chrupki, słupki banana czy słupki chleba z humusem lub twarożkiem, czasem też ciasteczko.
Ellie2021
Fanka BB :)
Na instagramie jest taki fajny profil Solid Starts, w którym pokazują na zdjęciach bezpieczne kawałki jedzenia w każdym wieku dla niemowlakaNie boicie się udławienia? Ja ma straszne opory
Bibi89
Jak cholera ale kiedyś muszą przecież zacząć jeść kawałkiNie boicie się udławienia? Ja ma straszne opory
Ostatnio młody jest przekonany, że potrafi chodzić. Więc, puszcza się radośnie i wio do przodu. Tylko ma styl "pijanego mistrza" więc w 90% przypadków ta jego szarża kończy się miskowaniem Zdarza się, że uda mu się przejść niewielki dystans i nie paść, jeśli na końcu drogi ma się czego złapaćCześć dziewczyny czy Wasze maluszki już chodzą ?
Lady Loka
Jeszcze mają duuuuuzo czasuCześć dziewczyny czy Wasze maluszki już chodzą ?
Mok staje przy meblach i czasami zapomina, ze nie umie sam i się puszcza, co kończy się lądowaniem na pupie.
Ewq9
Hej, gdzie tam moja niedawno zaczęła stawać i chodzić przy meblach czasem przejdzie też powoli z zebrą ale żeby sama to nie ma jeszcze w najbliższym czasie szansCześć dziewczyny czy Wasze maluszki już chodzą ?
reklama
Podziel się: