ile Stas ma miesięcy? Moj 6 i 5dniTo u mnie tak samo śpię tak czujnie ze tylko lekki płacz a ja już na nogach I tak jak mówisz nawet bliskość nie pomaga. Standardowo budzi się z marudzeniem. Juz dzwonilam do przychodni ide jednak bo nie chce aby się coś mocniejszego rozwinęło
reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
8
8,5 urodzeniowe, 5,5 korygowaneile Stas ma miesięcy? Moj 6 i 5dni
No mam nadzieje ze szybko im przejdzie te chmurki chyba nie chcą matek wykończyć. Trzymaj się8
8,5 urodzeniowe, 5,5 korygowane
No u nas też zmiana tylko jak kupa śpiworek chociaż rozpinany od dołu wcale nie jest dużym ułatwieniemMy już nie zmieniamy w nocy. No chyba, że kupa
Tak to śpi w śpiworku, więc zmiana pampersa to byloby obudzenie totalne.
Martauparta29
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny, nie wiem czy w dobrym wątku pisze ale mam synka z 25 maja i pomyślałam, że napiszę do mam dzieci w podobnym "wieku" . Nie daje mi spokoju jedna sprawa, chodziliśmy z małym do fizjo w celu zniwelowania asymetrii i zbudowania mięśni brzucha bo był słabo rozwinięty. Od jakiegoś miesiąca już nie chodzimy bo wszystko jest ok mamy zgłosić się w styczniu na kontrolę. Nie widzę, żeby się coś działo poza jednym. Zauważyłam że podczas leżenia na brzuszku i czasem ale to rzadko podczas snu mały ma otwarta buzię. Jak mówię podczas leżenia na brzuszku ciągle prawie ma otwarta buzię już nie wspomnę o ślinie . Taki stan rzeczy jak sobie przypomnę jest już od dawna i myślicie że jeżeli fizjo widziałaby że to coś niedobrego to by mi powiedziała żeby sprawdzić? Czy lepiej umawiać się do neurologopedy czy do fizjoterapeuty?
Agnes4312
Moderator
Myślę, że warto wybrać się do neurologopedyCześć dziewczyny, nie wiem czy w dobrym wątku pisze ale mam synka z 25 maja i pomyślałam, że napiszę do mam dzieci w podobnym "wieku" . Nie daje mi spokoju jedna sprawa, chodziliśmy z małym do fizjo w celu zniwelowania asymetrii i zbudowania mięśni brzucha bo był słabo rozwinięty. Od jakiegoś miesiąca już nie chodzimy bo wszystko jest ok mamy zgłosić się w styczniu na kontrolę. Nie widzę, żeby się coś działo poza jednym. Zauważyłam że podczas leżenia na brzuszku i czasem ale to rzadko podczas snu mały ma otwarta buzię. Jak mówię podczas leżenia na brzuszku ciągle prawie ma otwarta buzię już nie wspomnę o ślinie . Taki stan rzeczy jak sobie przypomnę jest już od dawna i myślicie że jeżeli fizjo widziałaby że to coś niedobrego to by mi powiedziała żeby sprawdzić? Czy lepiej umawiać się do neurologopedy czy do fizjoterapeuty?
reklama
Podziel się: