Super, cieszę sięSerduszko bije zwolnienie do 16 października. Mam brać duphaston i mierzyć ciśnienie. Karta ciąży też jest
reklama
Dziękuję, że pytasz wizytę mam w następny piątek. Dziś miałam tel z endo i zwiększyła mi dawkę na 50, pewnie nadal będzie za mała, ale mam się zgłosić z wynikami za 3 tyg.
A poza tym... Cały ostatni tydzień czytałam o zatrzymaniu rozwoju zarodka, o objawach martwej ciąży, o tym kiedy spodziewać się poronienia, byłam pewna, że nic z tego nie będzie, bo mi się te terminy nie zgadzały, ale tak właściwie to przecież biologia, a nie matematyka może jest ok? A jeśli nie to jakoś tak czuję się z tym pogodzona, choć nadal liczę na miłą niespodziankę za tydzień myślę, że ten wyjazd mi bardzo pomógł, uznałam, że co ma być to będzie, nic nie czytam, nie przeglądam ubrań ciążowych, nie doszukuje się objawów... i tak doznałam już cudu macierzyństwa, i to aż 3 razy (i czasami mam wrażenie że o 3 razy za dużo )
Chociaż z drugiej strony jak przechodziłam dziś koło labu to kusiło żeby wejść i sprawdzić betę, ale byłam twarda i dałam radę
Kiedy masz tę wizytę? Takie rozbieżności mogą się zdarzyć, bądź dobrej myśli. Gdyby coś było nie tak to już byś na pewno wiedziała i czułabyś po sobie, że coś się dzieje. Jak się czujesz, masz jakieś symptomy?
Wydaje mi się, że beta w porządku, wskazuje na 5 tydzień czyli się zgadzaCzesc dziewczyny,w końcu mam wyniki z wczoraj. Myślicie,że teraz warto robic przyrost na tym etapie? Beta 4t1d, a wg norm wychodzi 5 tydzien. To nie za duża ta beta?
Spokojnie, ja też raz czuję, raz nie, zależy od dnia. Nie panikujOstatnio panikowałam że nie czuje już podbrzusza a dzisiaj w zasadzie cały dzień dość konkretnie czuje takie ciągnięcie jak na okres... Nawet trochę w lędźwiach nie plamię ani nic, tłumaczę sobie że wszystko się rozciąga i stąd ten dyskomfort. A z drugiej strony i tak jakoś czarne myśli nachodzą a u mnie to dopiero 5tydz...
fckathy
Fanka BB :)
ja to powiem Ci, ze jestem trochę zestresowana tym brakiem accofilu przy naszym stosunku kir/hlac, wiec chyba w ogóle będę chciała w trzech miejscach prowadzić ciąże, żeby jak najczęściej być na wizycie, chociaż z drugiej strony nie wiem, czy to nie jest głupie myślałam, żeby prowadzić w szpitalu na NFZ, w luxmedzie i gdzieś prywatnie.Dziewczyny po ivf, będziecie prowadzić ciążę u lekarzy w klinice? Czy tylko idziecie na tą jedną/dwie wizyty z programu i potem szukacie jakiegoś innego lekarza do prowadzenia ciąży?
nieboniebieskie
Dobra pisze bo wczoraj cały dzień poza domem a u lekarza obsuwa 40 min więc do gabinetu weszłam przed 20.00. ogólnie to jak na ten moment ok jest, tylko nie dopytywałam z serduchen bo było tylko powiedział lekarz że musi się wzmocnić. Wczoraj było 5+6. Mam wizytę u drugiego lekarza we wtorek więc zobaczymy co on powie a to moj Bąbel
Motylkowa!
No właśnie ja będę w medicover i prywatnie jak się uda to będę chciała chodzić do lekarki z kliniki ale u niej w gabinecie. NFZ raczej będę starać się omijać szerokim łukiem chyba że będę musiałaja to powiem Ci, ze jestem trochę zestresowana tym brakiem accofilu przy naszym stosunku kir/hlac, wiec chyba w ogóle będę chciała w trzech miejscach prowadzić ciąże, żeby jak najczęściej być na wizycie, chociaż z drugiej strony nie wiem, czy to nie jest głupie myślałam, żeby prowadzić w szpitalu na NFZ, w luxmedzie i gdzieś prywatnie.
Motylkowa!
Super! Piękny bąbelek! To w następnym tygodniu już powinno być serduszkoDobra pisze bo wczoraj cały dzień poza domem a u lekarza obsuwa 40 min więc do gabinetu weszłam przed 20.00. ogólnie to jak na ten moment ok jest, tylko nie dopytywałam z serduchen bo było tylko powiedział lekarz że musi się wzmocnić. Wczoraj było 5+6. Mam wizytę u drugiego lekarza we wtorek więc zobaczymy co on powie a to moj BąbelZobacz załącznik 1662188
reklama