reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2025

Jest ok, czyli zgadza się z normami jesteś w 5 tyg, skończonym 4 tydzień. Miałaś owulacje potwierdzona może być też tak że to 2 lub 4 dni starsza ciaza, a na tym etapie też robi różnicę. Ostatnio znajoma miala 170, w 10 dniu po owulacji dokładnie a tydzień później 1400
Oki, to mnie uspokoiłaś, a robić przyrost?

reklama
Mam puste jajo za sobą, potem zdrowa ciaza(na stanie 3 letnia corka) I w lipcu poronienie zatrzymane. Beta rosła źle od początku. Teraz 4 ciąża
A wcześniej badałaś bete tzn 2 czy 3 dni temu? Jeśli to pierwsza beta to bym poszła jeszcze raz. Są kalkulatory internetowe do wyliczenia czy przyrost jest ok

ja mam to samo też niby z bezpiecznych lecz 2 dni po stosunku dostałam strasznego bólu jajnika tak jak by się owulacja przesunęła do przodu .i 2 krechy .u nas 3 córki już się mąż śmieje że pewnie będzie 4 baba a chcielibyśmy synka
Jeju jeszcze jakby w tym calym szaleństwie byłaby to dziewczynka wlasnie … ale jak pech to pech zapewne :(

Czesc dziewczyny,w końcu mam wyniki z wczoraj. Myślicie,że teraz warto robic przyrost na tym etapie? Beta 4t1d, a wg norm wychodzi 5 tydzien. To nie za duża ta beta?
wow gratulacje!!! Piękny wynik!!! Nie ma czegoś takiego jak za duża beta. Nieraz wiek ciazy wyliczony nie zgadza się z tym obrazu usg, w jedna lub w druga stronę i być może będzie tak u Ciebie. Mysle, ze jak pójdziesz jutro/ w poniedziałek na usg to już będzie widać pęcherzyk, bo skoro wczoraj była taka beta to na pewno już przekroczy 1000 :)

wow gratulacje!!! Piękny wynik!!! Nie ma czegoś takiego jak za duża beta. Nieraz wiek ciazy wyliczony nie zgadza się z tym obrazu usg, w jedna lub w druga stronę i być może będzie tak u Ciebie. Mysle, ze jak pójdziesz jutro/ w poniedziałek na usg to już będzie widać pęcherzyk, bo skoro wczoraj była taka beta to na pewno już przekroczy 1000 :)
W poniedziałek mam umówiona wizytę ❤️

Dziewczyny po ivf, będziecie prowadzić ciążę u lekarzy w klinice? Czy tylko idziecie na tą jedną/dwie wizyty z programu i potem szukacie jakiegoś innego lekarza do prowadzenia ciąży? :)

reklama
Do góry