kasiek.23
Fanka BB :)
10 kotów Raj!Mówi się że dom bez kota to głupota moja mama nadrabia, bo ma z 10 kotów i jak pojadę do niej i widzę co mój mały wyprawia z tymi kotami to mi się odechciewa. Szkoda kota
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
10 kotów Raj!Mówi się że dom bez kota to głupota moja mama nadrabia, bo ma z 10 kotów i jak pojadę do niej i widzę co mój mały wyprawia z tymi kotami to mi się odechciewa. Szkoda kota
mi wczoraj mówił, że mam brać do końca 14 tygodniaW poprzedniej ciąży to w 12 tygodniu już kazał odstawić luteinę. A teraz biorę duphaston i też jestem ciekawa, bo ide do lekarza i będzie to prawie 13 tydzień, a nic nie mówił o odstawianiu na ostatniej wizycie.
Oj to prawda, jak przyjdą do nas znajomi lub rodzina z dzieciakami to kot po całym dniu jest tak zmęczony, że tylko śpiMówi się że dom bez kota to głupota moja mama nadrabia, bo ma z 10 kotów i jak pojadę do niej i widzę co mój mały wyprawia z tymi kotami to mi się odechciewa. Szkoda kota
Ale słodziakJa jedynie pryskam bukszpan bo cmia jest bezlitosna u sąsiadów w dwa dni zjadła żywopłot z bukszpanu, nie do uratowania.
Ogród mam raczej taki wiejski bo mam dwa Beagle więc przy nich nie da się mieć jak z katalogu
Przed domem mam jedynie kwiatki w donicach bo tylko tak przetrwają
Kto by pomyślał że taki aniołek może przekopać kwiaty.
Ja dzisiaj jestem 10 tygodni i 1 dzień i lekarz kazał odstawić duphaston i brać tylko witaminy. Co mnie bardzo cieszy, mam nadzieję, że zejdzie mi trochę wody bo chyba spuchłam po nim bo bardzo długo go brałam :/Mi też od kilku dni ustały objawy :/ a wizyta dopiero 17 lipca.
Dziewczyny w którym tygodniu zaczęłyście odstawiać progesteron i w którym całkiem odstawiłyście lub macie odstawić?
Ja mam kundelka, jest przecudowny ale mieszkamy w mieszkaniu w bloku i mamy białe płytki a on czarny i ta sierść jest po prostu wszędzie, codzienne odkurzanieOoo widzę, że tematy ogródkowo zwierzakowe też mam warzywniak, od tego roku w drewnianych skrzyniach, co bardzo ułatwia pielelenie i szklarnie z pomidorami. Mam też małego pieska i trzy koty.
Pochwalcie się jakie macie zwierzaki
Przystojniak
Przykro mi bardzo, ale najważniejsze że teraz wszystko zapowiada się dobrze trzymam kciuki za was a ja nie jestem pewna czy zostanę tu z wami, bo coś mi się wydaje że tam nie do końca idzie tak jak trzeba.Niestety, kilka dni po teście okazało się ze to była pozamaciczna
To kotka Ciekawi mnie to jak będzie reagować na ruchy dziecka w brzuchu na końcowym etapie ciąży Bo to taki ciekawski kot, wszystko wyhaczy więc na bank oczy na wierzchu będą jak się będzie brzuch ruszałPrzystojniak
To kotka Ciekawi mnie to jak będzie reagować na ruchy dziecka w brzuchu na końcowym etapie ciąży Bo to taki ciekawski kot, wszystko wyhaczy więc na bank oczy na wierzchu będą jak się będzie brzuch ruszał