reklama
Merry35
Fanka BB :)
No pani w rejestracji się pytała ile mam teraz i coś tam liczyła, sama wyznaczyła taka datę, więc też liczę, że będzie dobrze i będzie dużo widać.W poprzedniej ciąży miałam właśnie w tym terminie i wyszło dobrze i nikt mi nie mówił że za późno czy coś.
Emilcia88
Nasz kot to rudy dachowiec a pies biały 45 kg mieszaniec wilczarza irlandzkiegoOoo widzę, że tematy ogródkowo zwierzakowe też mam warzywniak, od tego roku w drewnianych skrzyniach, co bardzo ułatwia pielelenie i szklarnie z pomidorami. Mam też małego pieska i trzy koty.
Pochwalcie się jakie macie zwierzaki
Paulusiek_12
Ja mam mini ogródek na balkonieOoo widzę, że tematy ogródkowo zwierzakowe też mam warzywniak, od tego roku w drewnianych skrzyniach, co bardzo ułatwia pielelenie i szklarnie z pomidorami. Mam też małego pieska i trzy koty.
Pomidory, ogórki, rzodkiewki i sałata
Ze zwierząt to z partnerem mamy dwa myszoskoczki
Kasia.n40
Ooo widzę, że tematy ogródkowo zwierzakowe też mam warzywniak, od tego roku w drewnianych skrzyniach, co bardzo ułatwia pielelenie i szklarnie z pomidorami. Mam też małego pieska i trzy koty.
U mnie zwierzyniec
10 letni kot
Dwa pieski Beagle (parka)
Dwa króliki hodowlane uratowane z rzeźni
Dwie świnki morskie
nindziaa
Moderator
Ooo widzę, że tematy ogródkowo zwierzakowe też mam warzywniak, od tego roku w drewnianych skrzyniach, co bardzo ułatwia pielelenie i szklarnie z pomidorami. Mam też małego pieska i trzy koty.
Załączniki
Z tymi skrzyniami masz rację, ja mam tylko jedną, a reszta to grządki, ale teraz wiem że w przyszłym roku przejdę na same skrzynie. Ja mam foliaka z pomidorami.Ooo widzę, że tematy ogródkowo zwierzakowe też mam warzywniak, od tego roku w drewnianych skrzyniach, co bardzo ułatwia pielelenie i szklarnie z pomidorami. Mam też małego pieska i trzy koty.
Kotów nie mam, bo mąż nie lubi.
Ale chcemy w tym roku wziąć szczeniaka, bo i tak siedzę w domu to mogę dopilnować
Lauritaa
Moderator
Mi też od kilku dni ustały objawy :/ a wizyta dopiero 17 lipca.
Dziewczyny w którym tygodniu zaczęłyście odstawiać progesteron i w którym całkiem odstawiłyście lub macie odstawić?
W 12 Utrogestan
reklama
kasiek.23
Moje trioOoo widzę, że tematy ogródkowo zwierzakowe też mam warzywniak, od tego roku w drewnianych skrzyniach, co bardzo ułatwia pielelenie i szklarnie z pomidorami. Mam też małego pieska i trzy koty.
@julka3011 mój mąż też nie lubi kotów
My w tym roku stawiamy fundament i mieliśmy na jesień posadzić kilka drzewek owocowych i posadzić żywopłot. Tylko mąż ma teraz wątpliwości, bo liczył, że roślinki będę ogarniać ja i czy się nie wstrzymać. Tylko z moją ręką do roślin boję się, że wszystko poumiera
Załączniki