reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

Ooo widzę, że tematy ogródkowo zwierzakowe :) też mam warzywniak, od tego roku w drewnianych skrzyniach, co bardzo ułatwia pielelenie i szklarnie z pomidorami. Mam też małego pieska i trzy koty.

Pochwalcie się jakie macie zwierzaki ;)

reklama
W poprzedniej ciąży miałam właśnie w tym terminie i wyszło dobrze i nikt mi nie mówił że za późno czy coś.
No pani w rejestracji się pytała ile mam teraz i coś tam liczyła, sama wyznaczyła taka datę, więc też liczę, że będzie dobrze i będzie dużo widać.

Ooo widzę, że tematy ogródkowo zwierzakowe :) też mam warzywniak, od tego roku w drewnianych skrzyniach, co bardzo ułatwia pielelenie i szklarnie z pomidorami. Mam też małego pieska i trzy koty.

Ja mam mini ogródek na balkonie 🤗
Pomidory, ogórki, rzodkiewki i sałata 😊

Ze zwierząt to z partnerem mamy dwa myszoskoczki 🙃

U mnie zwierzyniec
10 letni kot 🐱
Dwa pieski Beagle (parka)
Dwa króliki hodowlane uratowane z rzeźni
Dwie świnki morskie
😁

😎

Załączniki

• IMG_1420.jpeg
    IMG_1420.jpeg
    165,6 KB · Wyświetleń: 38

Z tymi skrzyniami masz rację, ja mam tylko jedną, a reszta to grządki, ale teraz wiem że w przyszłym roku przejdę na same skrzynie. Ja mam foliaka z pomidorami.
Kotów nie mam, bo mąż nie lubi.
Ale chcemy w tym roku wziąć szczeniaka, bo i tak siedzę w domu to mogę dopilnować 😀

reklama

Moje trio ❤️

@julka3011 mój mąż też nie lubi kotów 🤣

My w tym roku stawiamy fundament i mieliśmy na jesień posadzić kilka drzewek owocowych i posadzić żywopłot. Tylko mąż ma teraz wątpliwości, bo liczył, że roślinki będę ogarniać ja i czy się nie wstrzymać. Tylko z moją ręką do roślin boję się, że wszystko poumiera 😭

Załączniki

• 2023.01.22 (3).jpg
    2023.01.22 (3).jpg
    715,1 KB · Wyświetleń: 46
Do góry