chantal98
Fanka BB :)
TakKarmisz w nocy ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TakKarmisz w nocy ?
Ja miałam od urodzenia ale był zlokalizowany na brzuchu, zniknął na przestrzeni lat, ale był dużo ciemniejszyMacie jakieś doświadczenia z naczyniakiem płaskim u noworodka? Mój mały już po porodzie miał i lekarz mówi że to naczyniak płaski i że się z tym nic nie robi , że to nie jest groźne i że z czasem zaniknie
To Jestem już trochę spokojniejszaJa miałam od urodzenia ale był zlokalizowany na brzuchu, zniknął na przestrzeni lat, ale był dużo ciemniejszy
Też właśnie zauważyłam ja ostatnio mam rozkmine bo minęło właśnie 3 tygodnie od porodu a od tygodnia przyjmuje za zgodą położnej i lekarza tabletki antykoncepcyjne Slinda i od kilku dni czuję takie lekkie bóle miesiączkowe i czy to po tych tabletkach tak może bycCo tu taka cisza ? Jak żyjecie dziewczyny?
Jesteś nadal w połogu, macica wraca do swoich rozmiarów więc bóle 3 tygodnie po porodzie mogą się zdarzyć nawet nie związane z tabletkami. Oczywiście na kontrolę do ginekologa bym poszła jeśli coś Cię niepokoi.Też właśnie zauważyłam ja ostatnio mam rozkmine bo minęło właśnie 3 tygodnie od porodu a od tygodnia przyjmuje za zgodą położnej i lekarza tabletki antykoncepcyjne Slinda i od kilku dni czuję takie lekkie bóle miesiączkowe i czy to po tych tabletkach tak może byc
Ja ogólnie 5 dni po porodzie byłam na usg dopochwowym ponieważ miałam bardzo lekkie krwawienie i wszystko było na szczęście tak jak powinno tak ogólnie brzuch mnie nie pobolewal tylko teraz ostatnio właśnie lekko podbrzusze i chwilami lewy jajnik jakby i krzyż też chwilami i to delikatnieJesteś nadal w połogu, macica wraca do swoich rozmiarów więc bóle 3 tygodnie po porodzie mogą się zdarzyć nawet nie związane z tabletkami. Oczywiście na kontrolę do ginekologa bym poszła jeśli coś Cię niepokoi.