reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2024

reklama
Ja to po prostu zwariuję 🙈 małemu charczy w tym nosku i co jakiś czas muszę czyścić mu gruszka, mi całe szczęście przeziębienie przechodzi a dzisiaj moja starsza dostała jelitowki bo coś w powietrzu wisi 🙈🙈

Macie jakieś doświadczenia z naczyniakiem płaskim u noworodka? Mój mały już po porodzie miał i lekarz mówi że to naczyniak płaski i że się z tym nic nie robi , że to nie jest groźne i że z czasem zaniknie

Załączniki

• IMG_20241004_141553.jpg
    IMG_20241004_141553.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 90
Macie jakieś doświadczenia z naczyniakiem płaskim u noworodka? Mój mały już po porodzie miał i lekarz mówi że to naczyniak płaski i że się z tym nic nie robi , że to nie jest groźne i że z czasem zaniknie
Ja miałam od urodzenia ale był zlokalizowany na brzuchu, zniknął na przestrzeni lat, ale był dużo ciemniejszy

Co tu taka cisza ? Jak żyjecie dziewczyny? ;)
Też właśnie zauważyłam 🙈 ja ostatnio mam rozkmine bo minęło właśnie 3 tygodnie od porodu a od tygodnia przyjmuje za zgodą położnej i lekarza tabletki antykoncepcyjne Slinda i od kilku dni czuję takie lekkie bóle miesiączkowe i czy to po tych tabletkach tak może byc

Też właśnie zauważyłam 🙈 ja ostatnio mam rozkmine bo minęło właśnie 3 tygodnie od porodu a od tygodnia przyjmuje za zgodą położnej i lekarza tabletki antykoncepcyjne Slinda i od kilku dni czuję takie lekkie bóle miesiączkowe i czy to po tych tabletkach tak może byc
Jesteś nadal w połogu, macica wraca do swoich rozmiarów więc bóle 3 tygodnie po porodzie mogą się zdarzyć nawet nie związane z tabletkami. 🤷‍♀️ Oczywiście na kontrolę do ginekologa bym poszła jeśli coś Cię niepokoi.

reklama
Jesteś nadal w połogu, macica wraca do swoich rozmiarów więc bóle 3 tygodnie po porodzie mogą się zdarzyć nawet nie związane z tabletkami. 🤷‍♀️ Oczywiście na kontrolę do ginekologa bym poszła jeśli coś Cię niepokoi.
Ja ogólnie 5 dni po porodzie byłam na usg dopochwowym ponieważ miałam bardzo lekkie krwawienie i wszystko było na szczęście tak jak powinno 🥰 tak ogólnie brzuch mnie nie pobolewal tylko teraz ostatnio właśnie lekko podbrzusze i chwilami lewy jajnik jakby i krzyż też chwilami i to delikatnie

Do góry