To wizytę mamy tego samego dnia bo ja też w poniedziałekja wizytę mam dopiero w pon, ale mój progesteron troszkę ponad 12 więc kto wie co dołączy do mojego zestawu![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To wizytę mamy tego samego dnia bo ja też w poniedziałekja wizytę mam dopiero w pon, ale mój progesteron troszkę ponad 12 więc kto wie co dołączy do mojego zestawu![]()
Mi też tak późno wizytę pierwsza zaproponowali więc idę 10.11 prywatnieHej, szukałam tej grupy i nie mogłam znaleźć. Może ktoś umie przypiąć żeby była tak jak grupy na inne miesiące?
U mnie termin z om to 4.07.
Jestem po poronieniu w 10tyg we wrześniu 2022, potem zrobiliśmy sobie przerwę, a teraz udało się już w drugim cyklu starań.
Beta:
26.10 13:00 - 300
30.10 7:00 - 1398
02.11 10:00 - 4929
Wysoko, wiec jestem dobrej myśli
Lekarz ma termin dopiero na 24.11 (tak powiedzieli w rejestracji) ale w poniedziałek mam dzwonić do położnej żeby wcisnęła mnie wcześniej. Mam nadzieje ze w przyszłym tygodniu a jak nie to pójdę prywatnie
ja nawet nie szukałam na nfz, 2 poprzednie ciąże też prowadziłam prywatnie.Mi też tak późno wizytę pierwsza zaproponowali więc idę 10.11 prywatnie
To przenosimy się? Ta grupa i tak nie ma modernizatoraHej, szukałam tej grupy i nie mogłam znaleźć. Może ktoś umie przypiąć żeby była tak jak grupy na inne miesiące?
U mnie termin z om to 4.07.
Jestem po poronieniu w 10tyg we wrześniu 2022, potem zrobiliśmy sobie przerwę, a teraz udało się już w drugim cyklu starań.
Beta:
26.10 13:00 - 300
30.10 7:00 - 1398
02.11 10:00 - 4929
Wysoko, wiec jestem dobrej myśli
Lekarz ma termin dopiero na 24.11 (tak powiedzieli w rejestracji) ale w poniedziałek mam dzwonić do położnej żeby wcisnęła mnie wcześniej. Mam nadzieje ze w przyszłym tygodniu a jak nie to pójdę prywatnie
Ja jestem za, ale sama jestem tu nowa i nie ogarniam, dlatego proponuję żeby założył ją ktoś kto to ogarnie i przypnie do góry tak jak grupy innych miesięcy. Myśle ze wtedy więcej osób tu dołączy bo ta grupa nie wyświetla się tak od razuTo przenosimy się? Ta grupa i tak nie ma modernizatora
Lipcowe mamy 2024 https://www.babyboom.pl/forum/temat/lipcowe-mamy-2024.126837/Ja jestem za, ale sama jestem tu nowa i nie ogarniam, dlatego proponuję żeby założył ją ktoś kto to ogarnie i przypnie do góry tak jak grupy innych miesięcy. Myśle ze wtedy więcej osób tu dołączy bo ta grupa nie wyświetla się tak od razu