reklama
Kinga1013
Fanka BB :)
hej badałaś przyrosty, i ogólnie robiłaś jakieś badania po poronieniu?Witam dziewczyny mam nadzieje sie zadomowic I dotrwac z wami do lipca jestem mamą 12sto latka i poronilam w 11 tyg w maju...
Bardzo bym chciała by tym razem się udało. Termin z kalkulatora 10.07
Trzymam kciuki za nas wszystkie
Spokojnych 9 mc
nie robilam przyrostów. Robię testy od niedzieli i ciemnieją. Dziś elektroniczny pokazał 2-3. Mieszkam w UK i tu nie robią bety. Ale przez to że poronilam w poniedziałek mam wizyte w clinice wczesnej ciazy na badania... I jutro będę dzwonić do polskiej kliniki by umowic się do ginekologa. A po poronieniu nie robili żadnych badań.hej badałaś przyrosty, i ogólnie robiłaś jakieś badania po poronieniu?
Trzymam kciuki za nas wszystkie
Spokojnych 9 mc
Kinga1013
no tak, za granicą wszystko inaczej wygląda, ja porobiłam trochę badań na własną rękę i dzięki temu wiem, że muszę przyjmować zastrzyki z heparyną,dopiero w pon mam wizytę a do tego czasu biorę acardnie robilam przyrostów. Robię testy od niedzieli i ciemnieją. Dziś elektroniczny pokazał 2-3. Mieszkam w UK i tu nie robią bety. Ale przez to że poronilam w poniedziałek mam wizyte w clinice wczesnej ciazy na badania... I jutro będę dzwonić do polskiej kliniki by umowic się do ginekologa. A po poronieniu nie robili żadnych badań.
Kinga1013
ja wizytę mam dopiero w pon, ale mój progesteron troszkę ponad 12 więc kto wie co dołączy do mojego zestawuPochwale się wam dziewczyny pojechałam dziś na wizytę prywatną i wszystko dobrze jak na ten moment jeszcze bez ale wiadomo jeszcze wcześnie . Dostałam progesterone besins 100mg 2xdziennie i utrogestan na noc , czy ktoras z Was bierze taki zestaw ?
Ja mam progesteron 22.70 a Beta hcg 1400ja wizytę mam dopiero w pon, ale mój progesteron troszkę ponad 12 więc kto wie co dołączy do mojego zestawu
Kinga1013
no właśnie ja mam betę prawie 2000 gdzie przedwczoraj była 730 a progesteron niby w normie ale na dolnej granicyJa mam progesteron 22.70 a Beta hcg 1400
reklama
Może rzeczywiście w poniedziałek lekarz coś ci dano właśnie ja mam betę prawie 2000 gdzie przedwczoraj była 730 a progesteron niby w normie ale na dolnej granicy