Co sie dzieje?Przykro mi bardzo, ale najważniejsze że teraz wszystko zapowiada się dobrzetrzymam kciuki za was
a ja nie jestem pewna czy zostanę tu z wami, bo coś mi się wydaje że tam nie do końca idzie tak jak trzeba.
reklama
Aurorah
Fanka BB :)
No wczoraj na wizycie wyszło że wg OM powinno być 7+3 ale wg USG wychodzi 5+4 był tylko pęcherzyk bez zarodka. Mam robić betę i powtórzyć USG po niedzieli. Dzisiaj moja beta faktycznie jest na poziomie 5/6 TC więc wychodzi że ciąża byłaby młodsza o 2 tyg. A to wg mnie jest niemożliwe, bo test owulacyjny wyszedł mi pozytywny w 14 DC. Zobaczę co będzie z przyrostem bety w sobotę, ale obawiam się że tam nie rozwija się to prawidłowo. No ale na razie biorę tą luteinę i czekam.Co sie dzieje?
To jest przykre... Ale badz dobrej Mysli, na tym etapie wszystko sie moze zdarzyc I nie trudno o blad..No wczoraj na wizycie wyszło że wg OM powinno być 7+3 ale wg USG wychodzi 5+4 był tylko pęcherzyk bez zarodka. Mam robić betę i powtórzyć USG po niedzieli. Dzisiaj moja beta faktycznie jest na poziomie 5/6 TC więc wychodzi że ciąża byłaby młodsza o 2 tyg. A to wg mnie jest niemożliwe, bo test owulacyjny wyszedł mi pozytywny w 14 DC. Zobaczę co będzie z przyrostem bety w sobotę, ale obawiam się że tam nie rozwija się to prawidłowo. No ale na razie biorę tą luteinę i czekam.
Ojej, ale coś konkretnego wiesz czy tylko takie przeczucia?Przykro mi bardzo, ale najważniejsze że teraz wszystko zapowiada się dobrzetrzymam kciuki za was
a ja nie jestem pewna czy zostanę tu z wami, bo coś mi się wydaje że tam nie do końca idzie tak jak trzeba.
Miałam wizytę w sobotę i na ten moment wszystko ok, ciąża nieco młodsza niż to wcześniej ustalaliśmy, ale mam nadzieje ze tym razem będzie wszystko w porządku juz dalej
U mnie tez okazała się młodsza niemal o tydzień, wiec może i u ciebie się przesunęło, wiesz test testem, ale ciało czasem różnie reagujeNo wczoraj na wizycie wyszło że wg OM powinno być 7+3 ale wg USG wychodzi 5+4 był tylko pęcherzyk bez zarodka. Mam robić betę i powtórzyć USG po niedzieli. Dzisiaj moja beta faktycznie jest na poziomie 5/6 TC więc wychodzi że ciąża byłaby młodsza o 2 tyg. A to wg mnie jest niemożliwe, bo test owulacyjny wyszedł mi pozytywny w 14 DC. Zobaczę co będzie z przyrostem bety w sobotę, ale obawiam się że tam nie rozwija się to prawidłowo. No ale na razie biorę tą luteinę i czekam.
![Face blowing a kiss :kissing_heart: 😘](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f618.png)
Merry35
też mam prawie 2 tygodnie opóźnienia, ale mam bardzo długie i nieregularne cykle więc się nie zdziwiłam, że ciąża jest młodsza.No wczoraj na wizycie wyszło że wg OM powinno być 7+3 ale wg USG wychodzi 5+4 był tylko pęcherzyk bez zarodka. Mam robić betę i powtórzyć USG po niedzieli. Dzisiaj moja beta faktycznie jest na poziomie 5/6 TC więc wychodzi że ciąża byłaby młodsza o 2 tyg. A to wg mnie jest niemożliwe, bo test owulacyjny wyszedł mi pozytywny w 14 DC. Zobaczę co będzie z przyrostem bety w sobotę, ale obawiam się że tam nie rozwija się to prawidłowo. No ale na razie biorę tą luteinę i czekam.
Może u Ciebie też tak jest? Czy masz jak w zegarku?
nindziaa
Moderator
Kochana postaraj się być dobrej myśli. Pamiętaj, że testy ciążowe, owulacyjne to tylko kawałek plastiku i papieru. Jeśli chodzi o owulację, tylko monitoring cyklu u ginekologa jest w stanie dokladnie przewidzieć kiedy wystąpi owulacja. Testy mogą się mylić. My tutaj jesteśmy z Tobą, wszystkie trzymamy mocno kciuki za prawidłowy rozwój Twojej fasolki.No wczoraj na wizycie wyszło że wg OM powinno być 7+3 ale wg USG wychodzi 5+4 był tylko pęcherzyk bez zarodka. Mam robić betę i powtórzyć USG po niedzieli. Dzisiaj moja beta faktycznie jest na poziomie 5/6 TC więc wychodzi że ciąża byłaby młodsza o 2 tyg. A to wg mnie jest niemożliwe, bo test owulacyjny wyszedł mi pozytywny w 14 DC. Zobaczę co będzie z przyrostem bety w sobotę, ale obawiam się że tam nie rozwija się to prawidłowo. No ale na razie biorę tą luteinę i czekam.
![Crossed fingers: light skin tone :fingers_crossed_tone1: 🤞🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f91e-1f3fb.png)
![Four leaf clover :four_leaf_clover: 🍀](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f340.png)
Aurorah
Umówiłam się na poniedziałek. No zobaczymy bardzo na luzie do tego podchodzę. Jak się nie uda to będziemy próbować dalejU mnie tez okazała się młodsza niemal o tydzień, wiec może i u ciebie się przesunęło, wiesz test testem, ale ciało czasem różnie reagujetrzymam kciuki aby było ok!! Dawaj koniecznie znac na początku przyszłego tyg, kiedy masz wizytę?
![Smiling face with sunglasses :sunglasses: 😎](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60e.png)
reklama
Aurorah
Moje są regularnie 28 dni więc dlatego nie pasuje mi to przesunięcie o 2 tyg.też mam prawie 2 tygodnie opóźnienia, ale mam bardzo długie i nieregularne cykle więc się nie zdziwiłam, że ciąża jest młodsza.
Może u Ciebie też tak jest? Czy masz jak w zegarku?