Emilcia88
Fanka BB :)
Mam córeczkę z listopada 2021Ja co prawda nie rodzę w 2024 ( urodziłam w 2022 ), ale odpisuję dlatego, że też jestem z okolic Tarnowskich Gór
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam córeczkę z listopada 2021Ja co prawda nie rodzę w 2024 ( urodziłam w 2022 ), ale odpisuję dlatego, że też jestem z okolic Tarnowskich Gór
Czyli podobnie jak w AngliiNarazie sama poznaje to tak na prawdę, ale jak narazie dla mnie dramat, Irlandia nie uznaje ciąży przed 12 tygodniem. Tak samo ciąży nie prowadzi Ci ginekolog położnik tylko lekarz rodzinny dobrze, ze jeszcze mam w okolicy polskich lekarzy
Zobaczymy jakie kwiatki jeszcze wyjdą w trakcie
No dokładnie, te same praktykiCzyli podobnie jak w Anglii
Napewno będzie dobrze trzymam mocno kciukiZwariuje do tej wizyty jutro. Już nawet nie wiem czy niedobrze mi z nerwów czy z ciąży... Dobrze że mam ją rano, a nie późnym popołudniem.
Pocieszam się tylko tym, że wyniki dobre, nawet bakterie z moczu się udało wytępić...
Eh, oby zobaczyć to serduszko jutro. Jak będzie wszystko dobrze, pakujemy manatki i jedziemy gdzieś na weekend odpocząć.
Jestem już po, wszystko dobrze. 3.62 cm zdrowego człowiekaNapewno będzie dobrze trzymam mocno kciuki
Ojej to faktycznie już spory człowiek !Jestem już po, wszystko dobrze. 3.62 cm zdrowego człowieka
Ulżyło mi, to fakt 18 lipca prenatalne, ale na razie się nie stresuje. No i właśnie spakowałam walizkę na weekend więc jadę ten cały stres wypuścić z siebie i niech już nie wracaOjej to faktycznie już spory człowiek !
Bawcie się dobrzeUlżyło mi, to fakt 18 lipca prenatalne, ale na razie się nie stresuje. No i właśnie spakowałam walizkę na weekend więc jadę ten cały stres wypuścić z siebie i niech już nie wraca
Miłego wypoczynku!Ulżyło mi, to fakt 18 lipca prenatalne, ale na razie się nie stresuje. No i właśnie spakowałam walizkę na weekend więc jadę ten cały stres wypuścić z siebie i niech już nie wraca