Lilka92
Fanka BB :)
Ja jestem na zaległym urlopie, ale jutro biorę zwolnienie lekarskieDziewczyny, jesteście na zwolnieniu czy pracujecie?
![Slightly smiling face :slight_smile: 🙂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem na zaległym urlopie, ale jutro biorę zwolnienie lekarskieDziewczyny, jesteście na zwolnieniu czy pracujecie?
Ja tez już jestem na zwolnieniu. W sumie mogłabym pracować ale szczerze nienawidziłam swojej pracy. Nawet szukałam innej w maju byłam na rozmowie a tu bach ciąża. Także niech mnie zjedzą obrończynie systemu![]()
Ja jeszcze jestem na L4 od psychiatry przez tydzien.Dziewczyny, jesteście na zwolnieniu czy pracujecie?
Dziękuję, wizyta dopiero po 15
Ja też od początku na zwolnieniu. I prawdopodobnie już tak zostanie. Gin naciska, a pracodawca też kazał siedzieć w domu i niczym się nie martwić.Dziewczyny, jesteście na zwolnieniu czy pracujecie?
Ufff, już po wizycie, jest jednoO której masz wizytę? A w ogóle jakbyś się zapatrywała na bliźniaki ? Macie jakieś w rodzinie?
Współczuję, ataki paniki są straszneJa jeszcze jestem na L4 od psychiatry przez tydzien.
Najpierw wizyta, potem pogadam z lekarzem.
Nie mogę brać leków na ataki paniki a miałam benzodiazepiny...
Zobaczymy czy będzie kropek i czy wszystko będzie okej.
Jeśli tak, to decyzja lekarza pewnie. Ale już mu mówiłam jak wygląda sytuacja to się za głowę złapał i mówił żeby starać się nie stresować i dużo odpoczywać.
Ale mam jeszcze zaległy urlop.
@Lilka92 poproszę termin kolejnej wizyty na 31.07, a termin porodu poprawiamy na 15.02