Kitsune
Moderator
Czyli jeszcze było okej. Zobaczymy jaki będzie teraz wynikw pierwszym trymestrze nie powinno przekraczać 2.5
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli jeszcze było okej. Zobaczymy jaki będzie teraz wynikw pierwszym trymestrze nie powinno przekraczać 2.5
nie jest za dużo, mam 2,27 i moja endokrynolog nie zwiększa mi dawki leku bo to spoko wynikZwolnienie od samego początku.
Właśnie wróciłam z pobrania krwi, myślałam że tam zemdleję, było mi niedobrze i słabo z głodu Na szczęście to Luxmed więc poszło expresowo. Zrobiłam betę i progesteron w końcu dodatkowo
Powiedzcie mi, jaki powinien być prawidłowy poziom TSH w ciąży? Spojrzałam na wynik z poprzedniej i miałam 2,220 czy to nie za dużo?
Ja się wczoraj poryczałam, bo nie mogłam otworzyć ogórków, za chwile się poryczałam bo mąż się ze mnie zaczął śmiać, zagroziłam mu, że będę mu robiła ciążowe jazdy po czym znów się popłakałam, że ma zejść mi z oczu. To by było na tyleDziękuję bardzo Dziewczyny ! Na Was można liczyć mi dziś się trochę humor poprawił , ale Teściowa mnie z równowagi wyprowadziła. Jejku jak ja ryczę , o wszystko . Na mszy się wzrusze pieśnią, w domu z niemocy, a u teściów, bo mi teściowa coś powiedziała ... Na filmie kurcze non stop ryczę, ja nie jestem z tych ryczących przy ludziach , zawsze w samotności a teraz to masakra. Też Wam ciężej panować nad emocjami ?
Dziewczyny, jesteście na zwolnieniu czy pracujecie?
No ja pomijając moje warunki pracy to nie wyobrażam sobie pracować z tym samopoczuciem ostatnio nie schodzę z kanapy. Ale też chciałam zmienić miejsce pracy tylko ze względu na starania tam siedziałam bo mam umowę na czas nieokreślonyJa tez już jestem na zwolnieniu. W sumie mogłabym pracować ale szczerze nienawidziłam swojej pracy. Nawet szukałam innej w maju byłam na rozmowie a tu bach ciąża. Także niech mnie zjedzą obrończynie systemu
ja biorę i pomaga, ale dwie tabletki na noc tak jak w ulotce to za dużo jak dla mnie, rano nie mogę się dobudzić bo one działają usypiająco. Wiec stosuje jedną i pomaga.Pracuje, mam pracę biurową. Ale czasami ciężko wytrzymać te 8 godzin :/
Nacieszyłam się na długo z dobrego samopoczucia Zjadłam śniadanie i znów zaczynają się mdłości i zgaga. Bierzecie coś na mdłości? Dostałam receptę na X o n v e a, ale jeszcze nie zaczęłam zażywać.
Dziewczyny, jesteście na zwolnieniu czy pracujecie?